Bonnier fastigheter

427 kvm kontor Hornsgatan 174

Sågen 19

Hornsgatan 174

Fastigheten byggdes 1958 och genomgick en omfattande förvandling 50 år senare för att modernisera och vitalisera Hornstull. Sågen 19 förvärvades av Bonnier år 2008 och är totalt på cirka 6300 kvm. Våren 2017 miljöcertifierades fastigheten enligt Miljöbyggnad med betyg Silver.

Fastigheten

  Sågen 19 
  Hornsgatan 174 
  Byggår 1958, Renoveringsår 2009
  Hiss finns

Lokalen
 • Kontorslokal
 • 427kvm
 • Våningsplan 3
Kontaktperson

Stina Kullman Uthyrare

stina.kullman@bonnierfastigheter.se

Lokalen

Om Lokalen

Välkommen till en ljus kontorslokal mitt i hjärtat av Hornstull. Lokalen på Hornsgatan 174 har stora ljusa fönster ut mot Långholmsgatan som skapar en trivsam arbetsmiljö för dig som arbetar här. Planlösningen är en kombination av öppet landskap, ett större konferens/utbildningsrum, några konferens- samt mindre samtalsrum. Hissen har direktanslutning in i lokalen. Härifrån har du gångavstånd till flera alternativa kommunikationer och all tänkbar service finns i närheten.

Omgivning

Hornstull

Hornstull är en levande mötesplats som du vill vistas i över dygnet. Här finns allt som du brukar hitta i ett vanligt centrum. Förutom butiker har Hornstull en av världens bästa barer och några av Stockholms bästa restauranger. Bergsunds strand lockar med ett folkliv som är extra livligt under helgerna då det ofta är marknader. Du har Tantolunden och det vackra promenadstråket runt Årstaviken strax intill. Såvida du inte hellre väljer turen runt Långholmen och Reimersholme. Som en före detta knutpunkt för spårvagnar och bussar erbjuder Hornstull bra kommunikationer i alla riktningar. Våra båda fastigheter har till och med var sin T-baneuppgång. Via Västerbron når du Marieberg, Smedsuddsbadet och Norr Mälarstrand, men vem behöver egentligen gå över ån efter vatten, när Hornstull bjuder på allt man behöver, när man behöver det.

I fastigheten

I fastigheten finns

 • Cykelparkering
 • Bevakning
 • Soprum
 • Hiss
 • Fastighetsskötare
 • Parkering

Mer beskrivning om vad som finns i fastigheten hittar du här.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer