Bonnier fastigheter

Hornsgatan 174, 427 kvm kontor

Fastigheten

  Sågen 19 
  Hornsgatan 174 
  Byggår 1958, Renoveringsår 2009
  Hiss finns

Lokalen
 • Kontorslokal
 • 427 kvm
 • Våningsplan 3
Kontaktperson

Stina Kullman Uthyrare
stina.kullman@bonnierfastigheter.se
070-455 72 61

Om lokalen

Hornsgatan 174 - 427 kvm

Välkommen till en ljus kontorslokal mitt i hjärtat av Hornstull. Lokalen på Hornsgatan 174 har stora ljusa fönster ut mot Långholmsgatan som skapar en trivsam arbetsmiljö för dig som arbetar här. Planlösningen är en kombination av öppet landskap, ett större konferens/utbildningsrum, några konferens- samt mindre samtalsrum. Hissen har direktanslutning in i lokalen. Härifrån har du gångavstånd till flera alternativa kommunikationer och all tänkbar service finns i närheten.

Interiöra bilder
Sågen 19

Hornsgatan 174, Långholmsgatan 34

Den glasade fasaden mot Långholmsgatan och Hornsgatan utgör fastigheten Sågen 19. Här finns 6 000 kvm moderna och flexibla kontor med butiker, restauranger och annan service i gatuplanet. De översta våningarna bjuder på en fin utsikt över Tantolunden och vattnet vid Stockholms inlopp. I fastigheten finns en gemensam innergård. Sågen 19 är Miljöklassad enligt Miljöbyggnad med betyg Silver 2017.

Omgivning

Hornstull

Hornstull är en levande mötesplats som du vill vistas i över dygnet. Här finns allt som du brukar hitta i ett vanligt centrum. Förutom butiker har Hornstull en av världens bästa barer och några av Stockholms bästa restauranger. Bergsunds strand lockar med ett folkliv som är extra livligt under helgerna då det ofta är marknader. Du har Tantolunden och det vackra promenadstråket runt Årstaviken strax intill. Såvida du inte hellre väljer turen runt Långholmen och Reimersholme. Som en före detta knutpunkt för spårvagnar och bussar erbjuder Hornstull bra kommunikationer i alla riktningar. Våra båda fastigheter har till och med var sin T-baneuppgång. Via Västerbron når du Marieberg, Smedsuddsbadet och Norr Mälarstrand, men vem behöver egentligen gå över ån efter vatten, när Hornstull bjuder på allt man behöver, när man behöver det.

I fastigheten

I fastigheten finns

 • Cykelparkering
 • Bevakning
 • Soprum
 • Hiss
 • Fastighetsskötare
 • Förråd

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer