Bonnier fastigheter
Sågen 19

Hornsgatan 174, Långholmsgatan 34

Den glasade fasaden mot Långholmsgatan och Hornsgatan utgör fastigheten Sågen 19. Här finns 6 000 kvm moderna och flexibla kontor med butiker, restauranger och annan service i gatuplanet. De översta våningarna bjuder på en fin utsikt över Tantolunden och vattnet vid Stockholms inlopp. I fastigheten finns en gemensam innergård. Sågen 19 är Miljöklassad enligt Miljöbyggnad med betyg Silver 2017.

Om fastigheten

Fakta

Adress:
Långholmsgatan 34, Långholmsgatan 36, Hornsgatan 174

Postadress:
117 33 Stockholm

Byggnadsår: 
1958

Ombyggt:
2007-2009

Fastighetsförvaltare:
Pia Ljungqvist
08-545 198 22

Fastighetstekniker:
Claes Olsson
08-545 198 27

Akuta fel kvällar och helger:
Dygnet 08-18 70 00
Kone Hissar AB 08-618 01 80
Stockholms vatten 08-454 25 70

I fastigheten

I fastigheten finns

  • Bevakning
  • Soprum
  • Hiss
  • Fastighetsskötare
  • Förråd

Våra tjänster i fastigheten

Bonnier Service

Vi vill att våra hyresgäster ska känna sig trygga, uppskattade och omhändertagna. Därför har vi tagit fram Bonnier Service. En professionell tjänst utformad för att möta såväl nutida som framtida behov hos våra hyresgäster.

Omgivning

Hornstull

Hornstull är en levande mötesplats som du vill vistas i över dygnet. Här finns allt som du brukar hitta i ett vanligt centrum. Förutom butiker har Hornstull en av världens bästa barer och några av Stockholms bästa restauranger. Bergsunds strand lockar med ett folkliv som är extra livligt under helgerna då det ofta är marknader. Du har Tantolunden och det vackra promenadstråket runt Årstaviken strax intill. Såvida du inte hellre väljer turen runt Långholmen och Reimersholme. Som en före detta knutpunkt för spårvagnar och bussar erbjuder Hornstull bra kommunikationer i alla riktningar. Våra båda fastigheter har till och med var sin T-baneuppgång. Via Västerbron når du Marieberg, Smedsuddsbadet och Norr Mälarstrand, men vem behöver egentligen gå över ån efter vatten, när Hornstull bjuder på allt man behöver, när man behöver det.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer