Bonnier fastigheter

Magasinet

Magasinet

Historisk adress

Välkommen till Magasinet på Sveavägen, en av Mediasveriges mest kända adresser. Här skapar vi ett modernt kontorshus i ett område där tillväxttakten är enorm just nu. Med inbjudande innergård, ett tornrum med utsikt över takåsarna och en minst sagt spännande och framgångsrik bakgrund är det dags för en ny epok för fastigheten. Bonnier Tidskrifter, den förra hyresgästen, har från den här adressen spridit idéer som har förändrat livet på svenskarna i snart hundra år. Vi tror att det bara är början. Nu är det din tur att skriva historia.

Magasinet

5 minuter från allt

Kommunikationsmässigt är det svårt att hitta en mer dynamisk adress. Två stationer från T-Centralen och en station – eller varför inte en skön morgonpromenad – från Odenplan, där nya Citybanan erbjuder snabba kommunikationer även för de som inte lever innanför tullarna. Många bussar passerar på Sveavägen och det står en Citybike-station med lånecyklar rakt utanför entrén. I samma byggnad ligger SATS och Friskis & Svettis är bara ett kvarter bort. 7-eleven, flera mataffärer, systembolag och annan viktig och oviktig service ligger inom samma fem-minuters radie.

Magasinet

Du bestämmer

8 000 kvm fördelat på åtta våningar. Helt efter ditt tycke. Du som flyttar in i Magasinet har alla möjligheter att skapa ett kontor precis efter de önskemål och krav din verksamhet kräver. Ytorna är mycket dynamiska och låter hyresgästen i princip fritt styra över storlek, läge och planlösning. Våningsplanen varierar något i storlek, de flesta är ca 1 300 kvm. Just nu totalrenoveras alla Magasinets kontorsytor och förutsättningarna för att skapa ett kontor med toppmoderna arbetsplatser är bästa möjliga. Inflyttning 2018.

Omgivning

Sveavägen

Mitt i Stockholms innerstad, med omedelbar närhet till bland annat Handelshögskolan, Folkuniversitetet, Stadsbiblioteket och Konserthuset. Ett stenkast från Stockholm CBD, med flera grönområden i närheten. Stockholm CBD innebär mycket goda kommunikationer. Promenadavstånd även till den nya stationen för Citybanan vid Odenplan, som öppnade den 10 juli 2017. Flera busslinjer har hållplats i närheten.

Kontakt

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta Bonnier Fastigheter för mer information om Magasinet och våra projekt.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer