Bonnier fastigheter

Avslutat projekt: Magasinet

Magasinet

Historisk adress

Välkommen till Magasinet på Sveavägen, en av Mediasveriges mest kända adresser. Här skapar vi ett modernt kontorshus i ett område där tillväxttakten är enorm just nu. Med inbjudande innergård, ett tornrum med utsikt över takåsarna och en minst sagt spännande och framgångsrik bakgrund är det dags för en ny epok för fastigheten. Bonnier Tidskrifter, den förra hyresgästen, har från den här adressen spridit idéer som har förändrat livet på svenskarna i snart hundra år. Vi tror att det bara är början. Nu är det din tur att skriva historia.

Magasinet

5 minuter från allt

Kommunikationsmässigt är det svårt att hitta en mer dynamisk adress. Två stationer från T-Centralen och en station – eller varför inte en skön morgonpromenad – från Odenplan, där nya Citybanan erbjuder snabba kommunikationer även för de som inte lever innanför tullarna. Många bussar passerar på Sveavägen och det står en Citybike-station med lånecyklar rakt utanför entrén. I samma byggnad ligger SATS och Friskis & Svettis är bara ett kvarter bort. 7-eleven, flera mataffärer, systembolag och annan viktig och oviktig service ligger inom samma fem-minuters radie.

Magasinet

Du bestämmer

8 000 kvm fördelat på åtta våningar. Helt efter ditt tycke. Du som flyttar in i Magasinet har alla möjligheter att skapa ett kontor precis efter de önskemål och krav din verksamhet kräver. Ytorna är mycket dynamiska och låter hyresgästen i princip fritt styra över storlek, läge och planlösning. Våningsplanen varierar något i storlek, de flesta är ca 1 300 kvm. Just nu totalrenoveras alla Magasinets kontorsytor och förutsättningarna för att skapa ett kontor med toppmoderna arbetsplatser är bästa möjliga. Inflyttning 2018.

Omgivning

Sveavägen

Från Rådmansgatans tunnelbana med uppgång i samma hus som Magasinet, Sveavägen 53 når du det mesta. Även Odenplan och Citybanan några minuters promenadväg bort. Området lever från tidig morgon till sen kväll. Du har all tänkbar service som apotek, systembolag, matbutiker och gym i närheten och är omgiven av kända caféer, restauranger och hotell. På den här mer livliga delen av Sveavägen ligger Handelshögskolan i ena änden och Berghs School of Communication i den andra, vilket ger kvarteren en atmosfär av energi och nytänk, som bara förstärks av att många uppmärksammade företag inom den digitala ekonomin etablerat sina huvudkontor här.

Kontakt

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta Bonnier Fastigheter för mer information om Magasinet och våra projekt.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer