Bonnier fastigheter

Hornstull

Hornstull

Det nya stadsdelscentrumet

Tillsammans med Stockholms stad och SL har vi utvecklat det nya stadsdelscentrumet som invigdes i april 2013. Det har blivit nya mötesplatser, bättre tillgänglighet och rum för intressanta verksamheter. Parkerings- och taxigatan utmed Långholmsgatan har försvunnit och ersatts av en öppen plats med torgliv, serveringar och butiker. Även slutet av Hornsbruksgatan har förvandlats till ett mindre torg.

Hornstull

Handelsplats och kontor

Förändringarna har gjorts i harmoni med vad Hornstull är idag. Vårt bidrag i förvandlingen är bland annat en handelsplats om ca 11 000 kvm i två plan beståendes av ett 40-tal butiker med tema mode, mat och livsstil. Utöver handelsplatsen har vi byggt om våra två kontorsfastigheter så att vi nu kan erbjuda 12 500 kvm toppmoderna kontor i området. För mer information om vilka butiker och restauranger som finns i handelsplatsen, besök www.hornstull.se

Bildspel
Hornstull Centrum

Hornstull Centrum

I Hornstulls handelsplats ryms 36 butiker, caféer och restauranger. Här hittar du allt som finns i ett vanligt köpcentrum men också en av världens bästa barer, några riktigt bra restauranger, en populär nattklubb och en äkta barberare. Välkommen till Hornstull.

Omgivning

Hornstull

Hornstull är västra Södermalms naturliga knutpunkt, centralt och på tröskeln till en rad attraktiva grönområden. I skärningspunkten mellan natur och stad, finkultur och subkultur, underground och mainstream erbjuds moderna kontor med stor potential. Fastigheten har en av Hornstulls T-baneuppgångar i huset. City når du på 9 minuter. Många busslinjer, däribland 4:an, trafikerar Hornstull som är ett välutvecklat kommunikationsnav. Även flygbussen kan du bekvämt kliva på precis invid fastigheten och åka direkt till Arlanda. Påfarten till E4:an är väldigt nära. Det finns ett stort utbud av restauranger, butiker, gym och matvaruaffärer i Hornstull. Dessutom ligger Tantolunden och dess grönområden endast 5 minuter från fastigheten. Välkommen till Hornstull!

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer