Bonnier fastigheter

Avslutat projekt: Atlasmuren

Atlasmuren

Atlas Garden

I Atlasområdet, precis bredvid Bonnierhuset ligger vår fastighet Lokstallet 6. Det kommer att bli en plats för verksamheter att slå rot i. Välkommen till Atlas Garden.

Atlasmuren

Kontorslokaler

Varje våningsplan är på cirka 1 500 kvm och kan rymma mellan en och fyra hyresgäster. Planlösning och materialval bestäms tillsammans med hyresgästen.

Bildspel
Omgivning

Torsgatan

Man kan likna Sankt Eriksplan vid navet i ett hjul. Centralstationens pendeltåg, Arlanda Express, fjärrtågen och Citybanan vid Odenplan åt ena hållet. Torsgatans Flygbussar mot Bromma och Arlanda åt andra hållet. Från Sankt Eriksplan utgår också tunnelbanans gröna linje och ett stort antal innerstadsbussar i alla riktningar. Vasastan är en grön stadsdel som bjuder på rekreation och promenadstråk i alla riktningar. Närmaste granne är Vasaparken med caféer och skridskobana. Karlbergs slottspark bjuder på promenader runt kanalen och i Hagaparken/Brunnsviken finns både badvatten och båthamn. Kring Sankt Eriksplan finns flera populära och trendiga restauranger och barer. Rörstrandsgatan myllrar av caféer, små butiker, bagerier och matställen från världens alla hörn och här finns även all annan tänkbar service.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer