Bonnier fastigheter

Bonnier Fastigheter hyr ut träningsanläggning i Bonnierhuset till FSA Workouts

2022-09-30

Bonnier Fastigheter hyr ut 510 kvm till FSA Workouts som öppnar upp sin träningsverksamhet i Bonnierhuset under januari 2023. FSA Workouts kommer i den nya träningsanläggningen att erbjuda Bonnierhusets hyresgäster gruppträning i olika former, personlig träning samt gym i nära anslutning till deras kontor. Anläggningen kommer även ta emot externa gäster.

- Vi är mycket glada över att få en träningsanläggning till Bonnierhuset. Huset rymmer redan ett brett serviceutbud med bland annat restaurang och konferensanläggning. Träning blir ett efterlängtat tillskott som vi hoppas ska uppskattas av våra hyresgäster och bli en del av deras hållbara kontorsvardag, säger Pia Ljungqvist, Förvaltare Bonnier Fastigheter.

- Vi ser väldigt mycket fram emot öppningen av den nya anläggningen i Bonnierhuset där vi kommer att erbjuda fyspass, yoga, cirkelpass och traditionell styrketräning, gruppträning, gym och personlig träning. Hos oss ska man känna sig lika välkommen oavsett om man är nybörjare eller veteran. Vi ser fram emot att köra igång träning i Bonnierhuset, säger Frid Ahmad, grundare av FSA Workouts.

För mer information:

Pia Ljungqvist, Förvaltare Bonnier Fastigheter, 070-650 83 02, pia.ljungqvist@bonnierfastigheter.se

Tomas Hermansson, Vd Bonnier Fastigheter, 070-553 80 98, tomas.hermansson@bonnierfastigheter.se 

Bonnier Fastigheter ska på utvalda delmarknader med lokal närvaro och ett långsiktigt engagemang förvärva, utveckla, förädla och förvalta egna fastigheter. Sedan 1856 har Bonnier varit en långsiktig fastighetsägare och samhällsutvecklare som bidrar till ett hållbart, tryggt och öppet samhälle. Verksamheten bedrivs i fyra affärsområden: Kommersiella Fastigheter, Bostäder, Service och Invest. Merparten av fastigheterna är belägna i Stockholms innerstad och Uppsala. Bonnier Fastigheter är helägt av familjen Bonnier. 

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer