Bonnier fastigheter

Webbhälsa hyr av Bonnier Fastigheter

2017-07-05

Magasinet på Sveavägen 53 är en av mediasveriges mest kända adresser. I fastigheten med tidig 1900-talscharm skapas nu ett modernt kontorshus i ett område där tillväxttakten är enorm. I projektet skapas totalt nästan 8000 kvm högklassiga kontorsytor.

Webbhälsa blir den första hyresgästen som tecknar avtal för tre plan i fastigheten med inflytt under våren. KRY erbjuder digitala vårdbesök via en app som gör det möjligt för patienter att träffa läkare via videosamtal och få hjälp med besvär som inte kräver fysisk undersökning.

Det centrala läget och möjligheten till en större lokal var avgörande för Webbhälsa men också att kunna påverka lokalernas utformning.

”Vi växer snabbt och våra lokalbehov kommer att se helt annorlunda ut bara om ett par år. Den här lokalen och konceptet i fastigheten har erbjudit lösningar som passar våra behov”, säger Sabina Wizander, Affärsområdeschef på KRY. 

Flexibilitet och anpassning av lokaler efterfrågas allt mer av hyresgäster.

”Vi erbjuder våra hyresgäster en service och flexibilitet via gemensamma funktioner i fastigheten, bland annat en gemensam reception, touchdown- arbetsplatser i loungemiljö samt gemensamma konferensrum. Vi upplever att de kunder vi pratar med är oerhört intresserade av att effektivisera sina lokaler och samutnyttja vissa funktioner med övriga hyresgäster. Det innebär både en mindre kostnad och ett bättre nyttjande av sina lokaler. Vi tycker det är väldigt roligt att Webbhälsa uppskattar vårt koncept och väljer Magasinet”, säger Sara Olsson, Uthyrningsansvarig på Bonnier Fastigheter.

Cushman&Wakefield har uthyrningsuppdraget.

”Vi upplever ett väldigt stort intresse för Magasinet, både på grund av läget och den produkt som skapas. För den som vill hyra en större yta i city är detta ett attraktivt alternativ”, säger Jessica Gräsberg, uthyrare på Cushman&Wakefield.

För mer information:
Sara Olsson, Uthyrningsansvarig på Bonnier Fastigheter, telefon 08-454 198 13
Nyheter

Nyheter

Välkommen till Bonnier Fastigheters pressrum. Här publiceras aktuella pressmeddelanden och nyheter. För högupplöst material eller tidigare publicerade pressmeddelanden, vänligen besök Bonnier Fastigheter på MyNewsdesk.