Bonnier fastigheter

E-handelsföretaget Jollyroom öppnar stor butik hos Bonnier Fastigheter i Kungens Kurva

2020-06-24

Bonnier Fastigheter har tecknat avtal med Jollyroom som öppnar upp sin andra fysiska butik – denna gång i Stockholm i Sveriges största handelscentrum Kungens Kurva. I butiken läggs fokus på personlig hjälp och guidning inom kategorin barn- och babyprodukter.

Nordens största barn- och baby e-handel öppnar butik i Stockholm

Lagom till skolstart slår nordens största e-handlare inom barn- och babyprodukter, Jollyroom, upp portarna till sin andra fysiska butik på 1700 kvm på Dialoggatan 6, Kungens Kurva i Stockholm

"Jollyroom är och kommer alltid vara en e-handlare, men vi ser butiken som ett fint komplement där vi kan erbjuda mer expertis och vara mer personliga med kunden. I vår butik på Dialoggatan 6 i Stockholm kommer vi därför att skapa ett servicecenter för att hjälpa våra kunder att navigera i produktdjungeln, oavsett om det gäller val av barnvagn eller vilken typ av leksak som lämpar sig för deras nyblivna femåring", säger David Smedman ansvarig för Jollyrooms butiksetablering. "Dessutom är vi unika eftersom det både går att köpa produkter i butiken, men du har även tillgång till ett megasortiment online som går att beställa i butik och levereras direkt hem till dig." 

Ett attraktivt läge – Skandinaviens största handelsplatser

Det är ihop med fastighetsägaren Bonnier Fastigheter som Jollyroom öppnar sin första fysiska butik i Stockholm och blir en del av Orangeriet vid Kungens Kurva. Ca 20 miljoner människor besöker Kungens Kurva årligen och handelsdestinationen bedöms öka i betydelse i takt med att regionen växer ytterligare och Förbifart Stockholm blir klar.

"Vi på Bonnier Fastigheter är övertygade om att framtidens handel kommer bestå av stark grund i e-handel och fysiska butiker som ett fint komplement som service till sina kunder. Därför är vi oerhört glada och ser enorm potential i att Jollyroom öppna en av Stockholms största barn- och babybutiker som vi definitivt tror kommer kunna gynna hela handelscentrumet", säger Sara Olsson, Uthyrningsansvarig Bonnier Fastigheter.

För mer information:

Bonnier Fastigheter:
Sara Olsson, Uthyrningsansvarig, Bonnier Fastigheter AB
Telefon: +46 768 94 45 79 
E-post: sara.olsson@bonnierfastigheter.se

Jollyroom: 
Jannicke Haga, Pressansvarig, Jollyroom
Telefon: +46 705 08 07 99 
E-post: jannicke.haga@jollyroom

Frida Ekholm, Marknadschef, Jollyroom
Telefon: +46 707 59 82 01 
E-post: frida.ekholm@jollyroom.se

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer