Bonnier fastigheter

Guidad visning på nedre Manilla

På Djurgården, i den Bonnierska villan Nedre Manilla, finns en unik porträttsamling av författare förlagda på Albert Bonniers förlag. Genom mötet mellan våra främsta konstnärer och författare är samlingen en fascinerande spegling av 1900-talets svenska kulturliv.

Bonnierska Porträttsamlingen startades av Karl-Otto Bonnier omkring sekelskiftet. Den växer ständigt och består idag av över 300 verk. Guidade visningar ordnas för grupper upp till max 40 personer. Visningar kan bokas tisdagar och torsdagar under januari - maj och september - november. Endast förbokade visningar. 

Grundavgift för visning är 2600 kr i vilken 20 besökare ingår. För tillkommande personer upp till maxantalet utgår en ytterligare avgift om 100 kr/person. 

ÖPPETTIDER
Enbart förbokade visningar på tisdagar och torsdagar under januari - maj samt september - november. 

BOKNING/FÖRFRÅGNING
Maria Bölja
Tel 08-545 198 01
maria.bolja@bonnierfastigheter.se 

BUSS
Tag buss 69 (mot Blockhusudden) till hållplats Manilla. Resan tar ca 20 minuter från Sergels Torg.

KARTA
Visa karta

PARKERING
Vi ber er parkera på parkeringsplatsen vid Manillavägen invid busshållplats Edelstams väg. Parkering vid fastigheten är ej tillåten. 

MAT OCH DRYCK
Får ej förtäras under visningen.

FOTOGRAFERING
Är ej tillåten inom fastigheten.

 

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer