Bonnier fastigheter

Bonnier Fastigheter tillsätter CFO

2021-07-06

Tillväxtresan fortsätter för Bonnier Fastigheter. Nu tillsätts en CFO för att ytterligare stärka upp organisationen. Mario Pagliaro tillträder tjänsten den 1 oktober och tar plats i Bonnier Fastigheters koncernledning.

Med en växande verksamhet och ytterligare ambitiösa tillväxtplaner framöver stärker Bonnier Fastigheter nu upp organisationen med en CFO. Med lång erfarenhet i ledande finansiella roller tillträder nu Mario Pagliaro i rollen som CFO. Pagliaro kommer närmast från en roll som CFO på Stenvalvet fastigheter och har tidigare bland annat arbetat som CFO på Uppsalahem och ansvarat för ägarstyrningen av de kommunala bolagen i Uppsala kommun.

”Mario Pagliaro är ett välkommet tillskott i ledningen. Bonnier Fastigheter har ambitiösa tillväxtplaner och vi behöver fortsätta utveckla våra kompetenser. Mario har en gedigen erfarenhet av ekonomistyrning och finansieringsfrågor samt stor kompetens inom projektstyrning. Han tillför värdefull kompetens i vår fortsatta tillväxt och vi ser fram emot att få välkomna honom i oktober” säger Tomas Hermansson, vd Bonnier Fastigheter.

”Det ska bli spännande att få arbeta med teamet i Bonnier Fastigheter. Bolaget befinner sig i en intressant tillväxtfas med många konkreta projektutvecklingsmöjligheter. Jag ser fram emot att med mina erfarenheter bidra till att utveckla bolaget vidare” säger Mario Pagliaro, tillträdande CFO. 

Omstart för Bonnier Service

För affärsområde Service väntar till hösten en omstart efter pandemin. Tidigare chef för affärsområde Service, Viveca Viso, lämnar sin tjänst och Katrin Andréasson övertar hennes ansvar. Andréasson har lång erfarenhet av service och har arbetat med facility management, arbetsplatsstrategier, medarbetarhälsa och med event och konferens på bland annat Sodexo. 

För mer information:

Tomas Hermansson, vd Bonnier Fastigheter, tel 070-553 80 98, tomas.hermansson@bonnierfastigheter.se 

Bonnier Fastigheter ska på utvalda delmarknader med lokal närvaro och ett långsiktigt engagemang förvärva, utveckla, förädla och förvalta egna fastigheter. Sedan 1856 har Bonnier varit en långsiktig fastighetsägare och samhällsutvecklare som bidrar till ett hållbart, tryggt och öppet samhälle. Verksamheten bedrivs i tre affärsområden: Kommersiella Fastigheter, Bostäder och Service. Merparten av fastigheterna är belägna i Stockholms innerstad och Uppsala. Bonnier Fastigheter är helägt av familjen Bonnier.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer