Bonnier fastigheter

Bonnier Fastigheter rekryterar HR-chef

2021-12-15

Ki Hummelgren har anställts som ny HR-chef på Bonnier Fastigheter. Hon börjar sin anställning senast den 1 april 2022.

Ki har lång erfarenhet som HR-chef och kommer närmast från Arya Invest där hon ansvarat för strategisk och operativ HR inom koncernen. Dessförinnan har Ki varit Senior Vice President HR för Sirius International och innan dess under nio år HR-chef på Hufvudstaden.

– Jag är oerhört glad över att Ki, med sin gedigna erfarenhet, kommer att börja arbeta med oss och hoppas hon kommer att trivas. Hon kommer att spela en viktig roll i arbetet med att fortsätta utveckla Bonnier Fastigheter som en attraktiv arbetsgivare, vilket är prioriterat i vår fortsatta tillväxt, säger Tomas Hermansson, VD Bonnier Fastigheter. Bonnier Fastigheter arbetar ständigt med att stärka vårt varumärke som attraktiv arbetsgivare. Ett modernt och agilt HR-arbete är i dag centralt i alla verksamheter och något som vi ständigt arbetar med att utveckla och integrera i vår verksamhet, säger Tomas Hermansson, VD för Bonnier Fastigheter.

Ki Hummelgren kommer även ingå i Bonnier Fastigheters strategiska ledningsgrupp. 


För ytterligare information:

Tomas Hermansson, VD, telefon 070-553 80 98

Bonnier Fastigheter ska på utvalda delmarknader med lokal närvaro och ett långsiktigt engagemang förvärva, utveckla, förädla och förvalta egna fastigheter. Sedan 1856 har Bonnier varit en långsiktig fastighetsägare och samhällsutvecklare som bidrar till ett hållbart, tryggt och öppet samhälle. Verksamheten bedrivs i tre affärsområden: Kommersiella Fastigheter, Bostäder och Service. Merparten av fastigheterna är belägna i Stockholms innerstad och Uppsala. Bonnier Fastigheter är helägt av familjen Bonnier.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer