Bonnier fastigheter

Bonnier Fastigheter rekryterar Marknadsområdeschef Bonnier Service

2019-07-01

Bonnier Service erbjuder servicetjänster och skräddarsydda helhetslösningar för Bonnier Fastigheters kunder. Utgångspunkten är kundens behov och viljan att skapa kundnöjdhet och långsiktiga kundrelationer. Nu anställs Viveca Viso i rollen som Marknadsområdeschef för Bonnier Service.

Viso kommer närmast från Forenom och rollen som Head of Operations i Sverige. På Bonnier Service kommer Viso att utveckla serviceerbjudanden som skapar mervärde för Bonnier Fastigheters kunder. 

- Jag är glad över möjligheten att leda och utveckla Bonnier Service och dess professionella team, med målsättning att vi levererar service av högsta klass. Engagemang och ett personligt bemötande är grunden i en god kundupplevelse. Jag har känt mig varmt mottagen från första mötet med Bonnier Service, precis som jag vill att våra kunder ska känna vid möten med oss, säger Viveca Viso.

Ett välutformat serviceerbjudande är ofta avgörande för kunden och särskiljande för fastighetsägaren. Med kundens ökade produktivitet och utveckling inom den egna kärnverksamheten ställs också kraven på lokaler och service allt högre. Bonnier Service arbetar proaktivt för att möta kundens behov och önskemål. 

- Viveca har erfarenhet från servicebolag och känsla för the hotel experience. Hennes engagemang kring att bygga starka team blir en tillgång för Bonnier Service i att skapa starka kundrelationer genom ett lyhört och flexibelt bemötande, säger Tomas Hermansson, Vd Bonnier Fastigheter.

Viso tillträder i september 2019.

För mer information:

Tomas Hermansson, Vd Bonnier Fastigheter, telefon 08-545 198 00.

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas och utvecklas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer