Bonnier fastigheter

Bonnier Fastigheter hyr ut till Clas Ohlsons nya Lab Store.

2018-08-16

I slutet av september flyttar Clas Ohlson sitt Stockholmskontor till anrika biografen Rivieras före detta lokaler på Sveavägen 52 och öppnar där samtidigt en helt ny Lab Store som kommer att fungera som ett servicecenter och testlabb. Den nya Lab Store-butiken kommer att öppnas i slutet av oktober. I och med ett större auditorium i biografen kommer Clas Ohlson att erbjuda möjligheten till att arrangera olika typer av kundevent t ex på temat smarta lösningar för att förenkla livet i hemmet.

Clas Ohlson hyr ca 1000 kvm.

- Vi har varit på jakt efter en lokal med rätt läge och som har det där lilla extra. En lokal där vi kan skapa en riktig ”hemma hos känsla”. Vi kommer dels att flytta vårt Stockholmskontor hit, men också en flexibel ”lab store” där vi testar nya koncept och kan arrangera olika aktiviteter. Det blir en mix av kontor och butik som är värdefullt för oss i vår ambition att komma närmare kunden i allt vi gör, säger Fredrik Uhrbom, Sverigechef för Clas Ohlson.

- Vi är glada över att Clas Ohlson valt den här fantastiska lokalen till sin nya spännande satsning. Precis som Clas Ohlson vill vi på Bonnier Fastigheter vara nära kunden och samverka i utvecklingen av lokaler, fastigheter och stadsrum. Vi har ägt detta kvarter i nästan 100 år och Clas Ohlsons nya spännande koncept passar mycket bra i den utveckling som skett på Sveavägen de senaste åren. Välkomna, säger Tomas Hermansson, VD för Bonnier Fastigheter.

För mer information kontakta Sara Olsson, Uthyrningsansvarig Bonnier Fastigheter 076-894 45 79.

Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. Företaget äger och förvaltar kommersiella fastigheter inom Storstockholm och Uppsala. Merparten av fastigheterna är centralt belägna i Stockholms innerstad, men vi satsar även på de expansiva områdena Kista, Kungens Kurva, Värtahamnen och sedan våren 2018 även Uppsala. För närvarande äger och förvaltar bolaget fastigheter med en total yta av ca 300 000 kvm.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer