Bonnier fastigheter

Bonnier Fastigheter hyr ut 4 000 kvm i Bonnierhuset till Kry

2019-06-25

För första gången på över 20 år erbjöds marknaden möjlighet att hyra kontorslokaler om närmare 4000 kvm i Bonnierhuset. Lokalen ligger i ett plan och har en rymlig industriell känsla. I Bonnierhuset erbjuds ett fullservicekoncept med alla tänkbara tjänster som gör det möjligt för hyresgästen att fokusera på den egna kärnaffären. Bland många intressenter blir det KRY som blir ny hyresgäst hos, och granne med, Bonnier Fastigheter.

Området kring Torsgatan genomgår just nu en förvandling och den tidigare något bortglömda sträckan mellan St Eriksplan och Barnhusbron får ett rejält lyft. Här breddas cykelbanor och planteras träd. En ”boxpark” med butiker, restauranger och caféer planeras. Kulturen kommer att leta sig ur konsthallen och Bonnierhuset till gaturummet och Vasaparken får ny entré från Torsgatan. 

- Bonnierhuset är en fantastisk fastighet och med allt som är på gång i området är Torsgatan nu en riktigt bra adress. Vi ser fram emot att välkomna KRY till Bonnier Fastigheter och dessutom som grannar i Bonnierhuset, säger Tomas Hermansson, Vd på Bonnier Fastigheter. 

- Vi är fulla av förväntan på de möjligheter som de nya lokalerna i Bonnierhuset ger i KRY, inte minst i nästa tillväxtfas. Det är ett fantastiskt läge och en plats där vi kan påskynda arbetet med framtidens hälso- och sjukvård, säger Johannes Schildt, Vd på KRY.

För mer information, kontakta:

Sara Olsson
sara.olsson@bonnierfastigheter.se
tel 08-545 198 13

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas och utvecklas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer