Bonnier fastigheter

Vad vet du om framtiden? Vi lyssnar om du vill berätta.

2019-01-21

Vi utvecklar, förädlar och förvaltar fastigheter i Storstockholm och sedan våren 2018 även i Uppsala. Vi har en lång historia och ett stort engagemang och vi strävar hela tiden efter att hitta nya vägar för att möta våra hyresgästers behov och önskemål. Därför frågar vi oss ständigt hur teknik och forskning ska kunna hjälpa oss i vår stads- och fastighetsutveckling samt hur vi skapar kreativa och produktiva arbetsmiljöer för våra hyresgäster.

Det är därför vi vänder oss till dig som student och forskare på KTH. Vi vill gärna att du kommer och håller ett kortare föredrag (vi kallar det för BoFa-talk) om framtiden för oss här i Bonnierhuset. Vad tycker du att vi ska veta inför framtiden?

Hör av dig till bofatalks@bonnierfastigheter.se vi kommer att välja ut förslag på föredrag/personer som under våren får komma till Bonnier Fastigheter på Torsgatan 21 och hålla ett BoFa-talk. Föredraget bör ligga på ca 10 minuter. Vi kommer att filma föreläsningarna och lägga ut dem på vår hemsida. Vi står för lokal, arvodering samt en entusiastisk publik av våra medarbetare och våra kunder. Föredraget arvoderas 5000 kr.

Bli en av våra guider in i framtiden!

Bonnier Fastigheter

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer