Bonnier fastigheter

Bonnier Fastigheter anställer marknadsområdeschef i Uppsala.

2018-12-06

Bonnier Fastigheter har under året förvärvat två större fastigheter i Uppsala och har planer på fortsatt expansion i området. Med anledning av detta har nu Lars Skoglund anställts som Marknadsområdeschef med uppdrag att bygga upp en lokal förvaltningsorganisation i Uppsala.

Lars är uppvuxen i Uppsala och har examen i fastighetsekonomi från KTH. Han kommer närmast från AMF Fastigheter där han haft tjänsten som fastighetschef, dessförinnan har han varit anställd som fastighetsförvaltare på Svenska Kyrkan i utlandet och tidigare biträdande fastighetschef på Vasakronan.

  • Vi ser fram mot etableringen av ett kontor i Uppsala. Vår satsning är långsiktig och vår ambition är att utvecklas till ett av de ledande fastighetsbolagen i Uppsala. Att knyta Lars Skoglund till oss med hans breda kompetens och lokala förankring känns riktigt bra säger, Rikard Bäckman, Chef Fastighetsförvaltning.
  • Det ska bli otroligt spännande att få vara med att bygga vidare på Bonnier Fastigheters långsiktiga närvaro i den expansiva Uppsala-regionen, säger Lars Skoglund, tillträdande Marknadsområdeschef Uppsala.

Lars Skoglund, 30 år, börjar sin tjänst som Marknadsområdeschef Uppsala den 1 mars

Bonnier Fastigheter bildades 1985, företaget är helägt av familjen Bonnier. Vi utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Vår första fastighet förvärvade vi 1856 och på våren 2018 förvärvade vi vår första fastighet i Uppsala, Stationsgallerian och på sensommaren förvärvades ytterligare en fastighet Kungsängen 15:1. 

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer