Bonnier fastigheter

Allt Ljus på Uppsala

2021-11-11

Nu pågår ljusfestivalen Allt ljus på Uppsala. Bonnier Fastigheter är ljusvärd för verket Nymphaeaceae som finns att se i Svandammen. Ljusfestivalen pågår till den 21 november.

Allt ljus på Uppsala är en ljusfestival i Uppsala city som pågår under tre veckor i november. 2021 pågår festivalen 4-21 november.

Ljusverk med koppling till relevanta profiler, platser och fenomen i Uppsala lyser upp stadskärnan i novembermörkret. Utöver ljusverken arrangeras ett flertal olika kringaktiviteter.

Ljusfestivalen Allt ljus på Uppsala har arrangerats i november jämna år sedan 2008. Syftet är att uppmuntra Uppsalabor och besökare att ta sig ut i city under en av årets mörkaste månader och ta del av staden, konst och de kringaktiviteter som arrangeras. Sedan 2018 arrangeras Allt ljus på Uppsala varje år. Under 2020 ställdes evenemanget in på grund av den rådande coronapandemin.

Läs mer på www.alltljuspauppsala.se

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer