Bonnier fastigheter

"Man ska känna en stolthet när man kliver in på kontoret"

Vad var det som fick er att gå från kontorshotell till eget kontor?

-     Kontorshotell har varit en fantastisk lösning för ett litet och växande bolag som vårt. Men i takt med att vi vuxit oss större behövde vi lämna ”studentlyan” och fortsätta växa i vårt första egna riktiga hem. Ett inbjudande hem som vi kan sätta vår profil och prägel på. En lokal där de anställda trivs att spendera sin tid och där våra partners och kunder känner sig välkomna att hälsa på.

Hur viktig är lokalen och läget för er verksamhet?

-     Väldigt viktig! Efter många år omkring Odenplan för flera av de anställda önskade vi att vårt nya kontor fortfarande skulle finnas i närområdet. Med närhet till såväl kommunikationer och restauranger samt med en central och lättåtkomlig placering för såväl de anställda som våra partners och kunder. Lokalen i sig är nästan ännu viktigare. Man ska känna en stolthet när man kliver in på kontoret – och det upplever jag att vi lyckats skapa tillsammans med Bonnier med våra helt nyrenoverade lokaler som andas Planacy.

Vart har ni hämtat er inredningsinspiration?

-     Min fru! Förvisso har jag alltid haft ett intresse för snygg och enhetlig inredning men min fru har hjälpt mig att få ett bättre öga för inredningsdetaljer och färgsättningar. Jag upplever att många företag oftast väljer att måla allt ganska tråkigt och vitt. Här önskade vi skapa en miljö med en blandning av dova färger som går mer i linje med företagets färgskala.

Hur viktig anser ni att relationen med er fastighetsägare är?

-     Det är viktigt att ha en god relation med fastighetsägaren utifrån många aspekter. Men primärt för att känna att de lyssnar på ens önskemål och behov och samtidigt bara finns ett telefonsamtal bort. Något vi hittills upplever med Bonnier Fastigheter och som jag är övertygad om att vi kommer känna även framåt.

 

Jimmy Stenqvist Evegård – CEO Planacy

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer