Bonnier fastigheter

"Vi är stolta över att få visa upp lokalen"

Hur upplever ni att processen kring hyresgästanpassningen har gått?

-        Vi var otroligt tacksamma och glada över att Bonnier var så tillmötesgående för våra behov och önskemål. Vårt fokus var att bevara den vackra sekelskiftekänslan i hyresanpassningen vilket Bonnier och husets fastighetsförvaltare verkligen mötte oss med. Vi blev så nöjda och glada över resultatet vilket jag tror även Bonnier blev, då vår lokal gärna visas upp för potentiella hyresgäster i fastigheten. Vi är bara stolta att få visa upp lokalen.

Anser ni att Bonnier Fastigheter har levererat enligt hyresavtalet?

-        Alldeles utmärkt, jag har verkligen inget jag saknar eller vill klaga på. Det var väldigt trevligt att skriva avtalet i Bonniers egna lokaler, vi kände oss speciella som kund vilket är en härlig känsla.

Hur viktig är lokalen och läget för er verksamhet?

-        Läget är perfekt för oss, nära till kommunikationer är betydelsefullt för både personal och våra kunder. Även om vi lever i en väldigt digital verksamhet vill fortfarande människor ha en personlig relation till sin redovisningsbyrå därför är läget väldigt viktigt för oss.

Skulle ni rekommendera Bonnier Fastigheter för andra som letar lokal?

-        Vi får väldigt mycket beröm över vår vackra bevarade sekelskiftevåning av kunder och samarbetsparters, varje gång berättar jag om hur bra värd Bonnier är, så på frågan om jag skulle rekommendera Bonnier Fastigheter så svarar jag Ja direkt. Jag vill också höja den service Bonnier ger oss, bara vår underbara fastighetsskötare är ovärderlig i frågor och tillgänglighet, i smått och stort.

 

Anna Björkbom VD, Expand U 

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer