Bonnier fastigheter

"Charmig äldre fastighet med plus i kanten ."

Vad var det som lockade er till Magasinet på Sveavägen 53? 

-        När vi sökte nytt kontor för vår verksamhet var det flera faktorer som påverkade valet; centralt läge, närhet till kollektivtrafik (både buss, t-bana och tåg), fastighetens utformning, närhet till lunch-restauranger/affärer/gym etc, samt möjlighet till parkering. Allt detta fick vi med dessa lokaler, samt en charmig äldre fastighet med plus i kanten för balkonger och innergård.

 Eftersom att Magasinet var ett sk. ”projekt”, och lokalerna anpassades helt för er verksamhet, hur upplevde ni att processen gick?

-        Processen för att anpassa lokalerna till vår verksamhet gick bra, det var en bra tät dialog med Bonniers/FSG:s projektstyrning och vi kom alltid fram till bra snabba lösningar på de utmaningar som vi stötte på under processens gång.

Vilka funktioner i lokalen har varit viktigast att få fram?

-        Nyttjande av utrymmet i balansen mellan arbetsplatser och gemensamma utrymmen, funktionen i den gemensamma receptionen, samt luft/värme i lokalerna.

Hur har medarbetarna upplevt flytten? Vad har det varit för reaktioner?

-        Medarbetarna har varit väldigt nöjda med flytten och de är väldigt glada över de nya lokalerna och fastigheten!

Skulle ni kunna rekommendera Bonnier Fastigheter som fastighetsägare till andra som söker nya lokaler?

-        Ja, både under projektfasen, under flytten och därefter har deras service varit väldigt bra och dialogen fungerar utmärkt.

Nahir Aslan, JTI, Communications manager

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer