Bonnier fastigheter

Redovisningsekonom

2019-05-23

Bonnier Fastigheter växer och vi söker nu en driven redovisningsekonom med erfarenhet från fastighetsredovisning.

Bonnier Fastigheter växer och vi söker nu en driven redovisningsekonom med erfarenhet från fastighetsredovisning.

Som en av tre redovisningsekonomer kommer du att jobba brett och självständigt sköta redovisningen för ett antal fastighetsbolag samt vara delaktig i diverse löpande projekt inom ekonomiområdet.

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat:

  • löpande bokföring och avstämningar
  • hyresavisering och moms
  • periodbokslut (månad, tertial och år)
  • budget och prognos
  • årsredovisning och deklaration
  • resultatuppföljning, analys, nyckeltal, diverse projekt

Du kommer att ha ett självständigt arbete men även ett nära samarbete med övriga kollegor på ekonomiavdelningen. Rapportering sker till ekonomichefen.

Bonnier Fastigheter använder ekonomisystemet Visma, hyressystemet Property Management (f d FastNet) samt rapporterar i Ocra FPM.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ekonomiutbildning med inriktning mot redovisning och har flera års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete varav några års erfarenhet av redovisning inom ett fastighetsbolag. Har du en bakgrund som bolagsekonom är detta starkt meriterande. Du har goda kunskaper i Officepaketet samt talar svenska flytande. Har du ett intresse för och kunskap inom systemfrågor är detta ett extra plus!

Personliga egenskaper är av stor vikt och vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande, noggrann och prestigelös. Du tycker om att arbeta brett med ekonomiuppgifter och ta stort eget ansvar. Du tycker det är viktigt att vara med att bidra med en positiv anda på arbetsplatsen och att bygga goda relationer med dina kollegor.

Ansök

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer