Bonnier fastigheter

Lediga tjänster

Marknadsassistent, Stockholm

Vi växer och behöver förstärka organisationen med en marknadsassistent. Du kommer att arbeta tätt tillsammans Marknads- och kommunikationsansvarig och ditt uppdrag är att arbeta med den löpande kommunikationen och marknadsarbetet, såväl internt som externt. 

Som marknadsassistent hos Bonnier Fastigheter blir du en del av ett bolag med en spännande historia och du kommer att erbjudas en varierande vardag i ett stabilt men växande företag. Har du några års erfarenhet inom marknadsområdet? Är du en noggrann och strukturerad person med känsla för detaljer?

Läs mer och sök tjänsten här!

 

Fastighetsförvaltare, Stockholm

Vi söker nu en kommersiell fastighetsförvaltare till vårt kontor i Stockholm. Som fastighetsförvaltare på Bonnier Fastigheter har du det affärsmässiga ansvaret för flera fastigheter, med uppdraget att utveckla, bevara och förädla fastigheterna samt arbeta för att kundernas förväntningar överträffas varje dag. Det är ditt ansvar att fastigheternas ekonomi utvecklas enligt fastställda mål och planer. I rollen ingår allt från visningar, förhandlingar, kvalitetssäkring, genomförande av beslutade hyresgästanpassningar och delaktighet i områdets utveckling. Vidare har du som fastighetsförvaltare det övergripande ansvaret för att leda och fördela arbetet för dina tekniska förvaltare och fastighetstekniker. Rollen som kommersiell fastighetsförvaltare rapporterar till Chef fastighetsförvaltning, Rikard Bäckman.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Puresearch, läs mer om tjänsten och hur du ansöker här.

 

 
Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer