Bonnier fastigheter

3756 kvm kontor på ett helt plan

Bonnierhuset

Lokstallet 7

Bonnierhuset på Torsgatan var det första höghuset som byggdes efter andra världskriget i Stockholm. 70 år efter invigningen är det fortfarande ett av stadens kända landmärken. Sedan dess har hundratals journalister och ekonomer haft de 21 våningarna som sina arbetsplatser. Alla som kan sin Astrid Lindgren vet att det var över de här kvarteren som Karlsson på taket svävade. Dagens Bonnierhus är fullt utbyggt med moderna konferensutrymmen och en välbesökt restaurang. Konsten som överallt i huset gör sig påmind, får sin förlängning i Johan Celsings glashus - påbyggnaden som sedan 2006 rymmer många kreativa verksamheter och hyresgäster.

Fastigheten

  Lokstallet 7 - Bonnierhuset 
  Adress: Torsgatan 1
  Byggår: 1946-1949
  Garage: finns i huset
  Hiss: finns

Lokalen
 • Kontorslokal
Kontaktperson

Stina Kullman Uthyrare
stina.kullman@bonnierfastigheter.se
070-455 72 61

Lokalen

Om Lokalen

Välkommen till en stor och öppen kontorslokal på ett och samma plan på Torsgatan 21. Lokalen har högt i tak med synliga installationer och stora fönster vilket skapar ljusa och trivsamma lokaler med unik industrikaraktär. Planlösningen är av blandad karaktär med till största delen öppna arbetsytor tillsammans med ett antal mindre mötesrum och några för det mellanstora mötet. I lokalen finns även en stor öppen “arena” dimensionerad för ca 120 personer som passar utmärkt för större samlingar. Likaså tre entresol finns i de öppna landskapet för ännu mer yteffektivitet.

Prospekt

Prospekt Torsgatan 21 plan 4

Omgivning

Torsgatan

Man kan likna Sankt Eriksplan vid navet i ett hjul. Centralstationens pendeltåg, Arlanda Express, fjärrtågen och Citybanan vid Odenplan åt ena hållet. Torsgatans Flygbussar mot Bromma och Arlanda åt andra hållet. Från Sankt Eriksplan utgår också tunnelbanans gröna linje och ett stort antal innerstadsbussar i alla riktningar. Vasastan är en grön stadsdel som bjuder på rekreation och promenadstråk i alla riktningar. Närmaste granne är Vasaparken med caféer och skridskobana. Karlbergs slottspark bjuder på promenader runt kanalen och i Hagaparken/Brunnsviken finns både badvatten och båthamn. Kring Sankt Eriksplan finns flera populära och trendiga restauranger och barer. Rörstrandsgatan myllrar av caféer, små butiker, bagerier och matställen från världens alla hörn och här finns även all annan tänkbar service.

I fastigheten

I fastigheten finns

 • Cykelparkering
 • Laddplats elbil
 • Reception
 • Bevakning
 • Soprum
 • Lastkaj
 • Omklädningsrum
 • Dusch
 • Hiss
 • Fastighetsskötare
 • Parkering

Mer beskrivning om vad som finns i fastigheten hittar du här.

Våra tjänster i fastigheten

Bonnier Service

Vi vill att våra hyresgäster ska känna sig trygga, uppskattade och omhändertagna. Därför har vi tagit fram Bonnier Service. En professionell tjänst utformad för att möta såväl nutida som framtida behov hos våra hyresgäster.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer