Bonnier fastigheter

Sveavägen 53, 279 kvm kontor

Fastigheten

  Stormkransen 14 - Magasinet
  Sveavägen 53/Rådmansgatan 49
  Byggår 1925
  Garage finns i huset
  Hiss finns

Lokalen
 • Kontorslokal
 • 279 kvm
 • Plan 1
Kontaktperson

Stina Wollsén Uthyrare
stina.wollsen@bonnierfastigheter.se
070-455 72 61

Om lokalen

Sveavägen 53 - 279 kvm

Välkommen till ett öppet kontor med högt i tak med eftertraktad industrikaraktär. Lokalen har fönster ut mot Rådmansgatan samt mot husets innergård. Kontoret har en öppen planlösning med två konferensrum nära anslutning till entrén samt en stor och öppen pentrydel där hela företaget kan samlas för lunch eller större samlingar/möten. Till lokalen kommer du enkelt via Sveavägen 53 där du passerar fastighetens gemensamma reception men även via entré Rådmansgatan 49. Har du ditt kontor på Sveavägen 53 har du utöver ett väl fungerande kontor även i huset, vår servicetjänst, med tillgång till: Gemensam reception med loungeyta, kaffe för besökare, wifi i receptionen, duschar med omklädning samt möjlighet att nyttja och boka externa konferensrum.

Interiör bilder
Stormkransen 14

Magasinet

Exakt 90 år efter förvärvet av Sveriges då största tidskriftsförlag, Åhlén & Åkerlund, uppstår Magasinet på Sveavägen 53 i ny skepnad. Där redaktionslokaler, bokbinderi och ett tryckeri en gång höll till, öppnar sig stora ytor där ett gediget arbete lagts på att skapa flexibla lösningar åt dagens kreativa företag och verksamheter. Efter en totalrenovering har den mytomspunna byggnaden omvandlats till ett toppmodernt kontorshus på ca 8000 kvadratmetrar. Många av fastighetens originaldetaljer har bevarats och ramar effektfullt in de åtta våningsplanen. På översta våningen finns tornrummet med en milsvid utsikt över Stockholms takåsar och i markplan en gemensam reception och konferensavdelning. Vid soligt väder fungerar även den trivsamma innergården som en inbjudande mötes- och samlingsplats.

Omgivning

Sveavägen

Från Rådmansgatans tunnelbana med uppgång i samma hus som Magasinet, Sveavägen 53 når du det mesta. Även Odenplan och Citybanan några minuters promenadväg bort. Området lever från tidig morgon till sen kväll. Du har all tänkbar service som apotek, systembolag, matbutiker och gym i närheten och är omgiven av kända caféer, restauranger och hotell. På den här mer livliga delen av Sveavägen ligger Handelshögskolan i ena änden och Berghs School of Communication i den andra, vilket ger kvarteren en atmosfär av energi och nytänk, som bara förstärks av att många uppmärksammade företag inom den digitala ekonomin etablerat sina huvudkontor här.

I fastigheten

I fastigheten finns

 • Cykelparkering
 • Laddplats elbil
 • Reception
 • Soprum
 • Hiss
 • Fastighetsskötare
 • Parkering

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer