Bonnier fastigheter

Sveavägen 52, 333 kvm kontor

Fastigheten

  Moraset 2
  Sveavägen 52
  Byggår 1920
  Garage finns i huset
  Hiss finns

Lokalen
 • Kontorslokal
 • 333 kvm
 • Plan 4
Kontaktperson

Stina Wollsén Uthyrare
stina.wollsen@bonnierfastigheter.se
070-455 72 61

Om lokalen

Sveavägen 52 - 333 kvm

Välkommen till ett kontor med sekelskiftescharm centralt beläget på Sveavägen. I samband med ny hyresgäst kommer lokalen att totalrenoveras. Bilagd planlösning är därför ett förslag på utförande. Lokalen är belägen på plan 4 och anpassad för max 19 medarbetare. Utöver sin charm har kontoret dessutom vacker utsikt ut över Adolf Fredriks kyrka.

Interiörbilder
Moraset 2

Sveavägen 52

En av juvelerna i Bonnier Fastigheters krona är det vackra förlagshuset på Sveavägen 56. Genom portalen i det här vita renässanspalatset har litterära giganter kommit och gått för att få sina verk utgivna. Hela kvarteret är fyllt av lika delar historia som nutid. Mitt emot, på Adolf Fredriks kyrkogård vilar två av våra statsministrar, Hjalmar Branting och Olof Palme. I kvarteret Moraset äger vi tre fastigheter och promenerar man från det här kvarteret - Sveavägen, Luntmakargatan och Kammakargatan - passerar man på vägen upp till Hötorget och Konserthuset rader av trendiga restauranger, butiker och hotell.

Omgivning

Sveavägen

Från Rådmansgatans tunnelbana med uppgång i samma hus som Magasinet, Sveavägen 53 når du det mesta. Även Odenplan och Citybanan några minuters promenadväg bort. Området lever från tidig morgon till sen kväll. Du har all tänkbar service som apotek, systembolag, matbutiker och gym i närheten och är omgiven av kända caféer, restauranger och hotell. På den här mer livliga delen av Sveavägen ligger Handelshögskolan i ena änden och Berghs School of Communication i den andra, vilket ger kvarteren en atmosfär av energi och nytänk, som bara förstärks av att många uppmärksammade företag inom den digitala ekonomin etablerat sina huvudkontor här.

I fastigheten

I fastigheten finns

 • Soprum
 • Hiss
 • Fastighetsskötare
 • Parkering

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer