Bonnier fastigheter

Sveavägen 49, 311 kvm kontor

Fastigheten

  Stormkransen 11 
  Sveavägen 47-49
  Byggår 1920
  Garage finns i huset
  Hiss finns

Lokalen
 • Kontorslokal
 • 311 kvm
 • Plan 2
Kontaktperson

Rikard Kvist Uthyrare
rikard.kvist@bonnierfastigheter.se
073-908 33 94

Om lokalen

Sveavägen 49 - 311 kvm

Välkommen till en charmig sekelskiftes lokal centralt belägen på Sveavägen 49. Planlösningen är enligt storrumslösning och planerad att stambytas samt ytskiksrenoveras i samband med ny hyresgäst. Tillgänglig först från och med oktober 2020. Balkong via pentry ut mot innergård finns. Läget är oslagbart och med en fantastiskt charm, här kommer ert företag att trivas. Varmt välkommen på visning!

Interiöra bilder
Stormkransen 11

Sveavägen 47-49

I snart 100 år har vi varit med och utvecklat kvarteret som omgärdas av gatorna Sveavägen, Rådmansgatan, Saltmätargatan och Tegnérgatan. Allt startade med det nyligen renoverade Magasinet på Sveavägen 53 och med åren har även andra förvärv omvandlats och anpassats till vår tid. Som Sveavägen 47 – 49 med sina välvda hörn och Saltmätargatan 8, en renodlad kontorsfastighet som en gång i tiden användes för chokladtillverkning och kafferostning. Kring dessa fastigheter har på kort tid utvecklats en puls och dynamik som lockat hit flera av Stockholms mest renommerade företag, butiker, och krogar.

Omgivning

Sveavägen

Från Rådmansgatans tunnelbana med uppgång i samma hus som Magasinet, Sveavägen 53 når du det mesta. Även Odenplan och Citybanan några minuters promenadväg bort. Området lever från tidig morgon till sen kväll. Du har all tänkbar service som apotek, systembolag, matbutiker och gym i närheten och är omgiven av kända caféer, restauranger och hotell. På den här mer livliga delen av Sveavägen ligger Handelshögskolan i ena änden och Berghs School of Communication i den andra, vilket ger kvarteren en atmosfär av energi och nytänk, som bara förstärks av att många uppmärksammade företag inom den digitala ekonomin etablerat sina huvudkontor här.

I fastigheten

I fastigheten finns

 • Cykelparkering
 • Soprum
 • Hiss
 • Fastighetsskötare
 • Parkering

Våra tjänster i fastigheten

Bonnier Service

Vi vill att våra hyresgäster ska känna sig trygga, uppskattade och omhändertagna. Därför har vi tagit fram Bonnier Service. En professionell tjänst utformad för att möta såväl nutida som framtida behov hos våra hyresgäster.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer