Bonnier fastigheter

Saltmätargatan 8, 165 kvm kontor

Fastigheten

  Stormkransen 1
  Saltmätargatan 8
  Byggår1920
  Hiss finns 

Lokalen
 • Kontorslokal
 • 165
 • Plan 3
Kontaktperson

Stina Wollsén Uthyrare
stina.wollsen@bonnierfastigheter.se
070-455 72 61

Om lokalen

Saltmätargatan 8 - 165 kvm

Välkommen till en mindre kontorslokal högt upp i huset med fönster ut mot både Tegnérgatan samt Saltmätargatan som möjliggör ljusinsläpp från flera håll. I samband med att ny hyresgäst tillträder kommer lokalen att iordningställas i ett nytt skick enligt husets standard. Varmt välkommen på visning!

Interiöra bilder
Stormkransen 1

Saltmätargatan 8, Tegnérgatan 20

I snart 100 år har vi varit med och utvecklat kvarteret som omgärdas av gatorna Sveavägen, Rådmansgatan, Saltmätargatan och Tegnérgatan. Allt startade med det nyligen renoverade Magasinet på Sveavägen 53 och med åren har även andra förvärv omvandlats och anpassats till vår tid. Som Sveavägen 47 – 49 med sina välvda hörn och Saltmätargatan 8, en renodlad kontorsfastighet som en gång i tiden användes för chokladtillverkning och kafferostning. Kring dessa fastigheter har på kort tid utvecklats en puls och dynamik som lockat hit flera av Stockholms mest renommerade företag, butiker, och krogar.

Omgivning

Sveavägen

Från Rådmansgatans tunnelbana med uppgång i samma hus som Magasinet, Sveavägen 53 når du det mesta. Även Odenplan och Citybanan några minuters promenadväg bort. Området lever från tidig morgon till sen kväll. Du har all tänkbar service som apotek, systembolag, matbutiker och gym i närheten och är omgiven av kända caféer, restauranger och hotell. På den här mer livliga delen av Sveavägen ligger Handelshögskolan i ena änden och Berghs School of Communication i den andra, vilket ger kvarteren en atmosfär av energi och nytänk, som bara förstärks av att många uppmärksammade företag inom den digitala ekonomin etablerat sina huvudkontor här.

I fastigheten

I fastigheten finns

 • Soprum
 • Hiss
 • Fastighetsskötare

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer