Bonnier fastigheter

157 kvm kontor Saltmätargatan 8

Stormkransen 1

Saltmätargatan 8, Tegnérgatan 20

Stormkransen 1 är en kontors- och butiksfastighet belägen vid Sveavägen. Fastigheten är byggd i början på 1900-talet och har varit i Bonnier fastigheters ägo sedan 1983.

Fastigheten

  Stormkransen 1
  Adress: Saltmätargatan 8 
  Byggår: 1902
  Hiss: finns

Lokalen
 • Kontorslokal
 • 157 kvm
 • Våningsplan 4
Kontaktperson

Stina Kullman Uthyrare
stina.kullman@bonnierfastigheter.se
070-455 72 61

Lokalen

Om Lokalen

Bifogad planlösning är ett förslag på hur lokalen kan utformas. Lokalen kommer att anpassas i samband med ny hyresgäst och har högt i tak med fönstersättningen högt upp vilket skapar en häftig atmosfär.

Omgivning

Sveavägen

Området kring Sveavägen lever från tidig morgon till sen kväll. Du har all tänkbar service som apotek, systembolag, matbutiker och gym i närheten och är omgiven av kända caféer, restauranger och hotell. På den livliga delen av Sveavägen ligger Handelshögskolan i ena änden och Berghs School of Communication i den andra, vilket ger kvarteren en atmosfär av energi och nytänk, som bara förstärks av att många uppmärksammade företag inom den digitala ekonomin etablerat sina huvudkontor här.

I fastigheten

I fastigheten finns

 • Soprum
 • Hiss
 • Fastighetsskötare

Mer beskrivning om vad som finns i fastigheten hittar du här.

Våra tjänster i fastigheten

Bonnier Service

Vi vill att våra hyresgäster ska känna sig trygga, uppskattade och omhändertagna. Därför har vi tagit fram Bonnier Service. En professionell tjänst utformad för att möta såväl nutida som framtida behov hos våra hyresgäster.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer