Bonnier fastigheter

40 000 kvm i Värtahamnen

Om Pirhuset

40 000 kvm i Värtahamnen

Det spektaku­lära Pirhuset har havsutsikt och strandpromenad direkt utanför entrén. Huset planeras bli ett nytt landmärke i Stockholm med fokus på arkitektonisk utformning och kommer att utgöra ansiktet utåt för den nya stadsdelen.

Fastigheten

    Nyproducerad fastighet 

Lokalen
  • Kontorslokal
Kontaktperson

Sara Olsson Uthyrningsansvarig 
sara.olsson@bonnierfastigheter.se
076-894 45 79

Omgivning

Norra Djurgårdsstaden

Som en del av Norra Djurgårdsstaden ska Värtahamnen utvecklas till en stadsdel med blandade funktioner som kontor, bostäder, handel och service, samordnat med att befintlig färje- och kryssningsverksamhet bevaras. Området bedöms sammantaget kunna inrymma cirka 2 400 bostäder och cirka 10 000 nya arbetsplatser. Värtahamnen och Södra Värtan ska bli Stockholms nya entré från sjösidan. Här kommer många personer att bo och arbeta när området är färdigställt. Södra Värtan är en del av det hållbarhetsprofilerade stadsutvecklingsområdet Norra Djurgårdsstaden och kommer att byggas energieffektivt och grönt.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer