Bonnier fastigheter

Muningatan 1, 610 kvm kontor

Fastigheten

  Kungsängen 15:1
  Muningatan1 
  Byggår 2022
  Garage finns i huset
  Hiss finns

Lokalen
 • Kontorslokal
 • 610 kvm
 • Våning 1-6
Kontaktperson

Ulrika Klingberg Ekman Uthyrare
ulrika.klingberg@bonnierfastigheter.se
070-455 72 08

Om lokalen

Muningatan 1, 610 kvm

I södra delen av city växer kvarteret Munin i både storlek och betydelse. Här bygger vi Munin NXT – 3 600 moderna kvadratmeter, utrustade med bästa tänkbara service och teknik. I Munin NXT är varje centimeter noggrant planerad för att ge dig ett kontor som är både effektivt och attraktivt, anpassat enligt dina önskemål oavsett om dina behov är öppet landskap eller cellkontor.

Kungsängen 15:1

Uppsala

Kungsängen i Uppsala är stadsdelen som snabbt vunnit stort gehör hos företag som sätter en bra arbetsmiljö i centrum. Många kallar den för Uppsalas närmaste stadsdel tack vare det korta avståndet till city. Vår fastighet, Muninhuset, som vi förvärvade våren 2018, ligger i bästa läge, naturskönt vid Fyrisån. Fastigheten har en yta på 24 500 kvm fördelade på sex huskroppar, där moderna och flexibla arbetsplatser binds samman av en glasad innergård. Gården erbjuder flera mötesmöjligheter och en av Uppsalas bästa lunchrestauranger.

Omgivning

Uppsala - Kungsängen Kvarteret Munin

Kvarteret Munin hittar du där citys puls ebbar ut i Fyrisåns lugn och det södra åstråket väver ihop citykärnan med den dynamiska och växande Industristaden. Här behöver du inte välja mellan vacker natur eller alla fördelar med att sitta i city. Precis intill slingrar sig ån förbi Stadsparken och bara några minuters promenad bort finns mysiga lunchrestauranger, shopping, butiker, gym och allt det där andra du kan tänkas behöva. Hit är det lätt att ta sig oavsett var du pendlar ifrån eller hur du transporterar dig. En kort promenad bort ligger Resecentrum, här går bussar till hela Uppsala och tåg till hela Sverige. Pendeln till huvudstaden tar knappt 40 minuter och går flera gånger i timmen. Direkt utanför dörren finns breda cykelleder och i byggnaden finns både bil- och cykelgarage.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer