Bonnier fastigheter

Pop-up butiker i Hornstull

Fastigheten

  Bulten 19
  Långholmsgatan 17-21
  Byggår 1966
  Renoveringsår 2011
  Hiss finns 

Lokalen
 • Kontorslokal
 • 35-50 kvm
 • Gatuplan
Kontaktperson

Stina Kullman Uthyrare
stina.kullman@bonnierfastigheter.se
070-455 72 61

Om lokalen

Pop-up butik - Hornstull

I Hornstulls galleria finns nu möjligheten för dig som önskar exponera eller förstärka ert varumärke lite extra under en kortare period! Bonnier Fastigheter har nämligen en mindre butiksyta på entréplan där chansen finns för pop-up. Lokalerna är på ca 50-250 kvm, strax innanför huvudentrén på gatuplan med utmärkt exponering. Hyrestiden är från och med idag till och med 2019-06-30 därefter möjlighet till löpande månadsförlängning.

Bulten 19

39 butiker, caféer och restauranger

På bara några år har Hornstull lyfts från ett slitet och eftersatt område till ett stadsdelscentrum av internationella mått. Det som var knutpunkten för Stockholms kollektivtrafik förr är i dag en handelsplats som myllrar av liv, med omkring 40 butiker och restauranger med uteserveringar. Här ligger också Bultens spektakulära fondbyggnad, nominerad till Årets Stockholmsbyggnad 2014. Hornstull bjuder på det perfekta affärsläget.

Omgivning

Hornstull

Hornstull är en levande mötesplats som du vill vistas i över dygnet. Här finns allt som du brukar hitta i ett vanligt centrum. Förutom butiker har Hornstull en av världens bästa barer och några av Stockholms bästa restauranger. Bergsunds strand lockar med ett folkliv som är extra livligt under helgerna då det ofta är marknader. Du har Tantolunden och det vackra promenadstråket runt Årstaviken strax intill. Såvida du inte hellre väljer turen runt Långholmen och Reimersholme. Som en före detta knutpunkt för spårvagnar och bussar erbjuder Hornstull bra kommunikationer i alla riktningar. Våra båda fastigheter har till och med var sin T-baneuppgång. Via Västerbron når du Marieberg, Smedsuddsbadet och Norr Mälarstrand, men vem behöver egentligen gå över ån efter vatten, när Hornstull bjuder på allt man behöver, när man behöver det.

I fastigheten

I fastigheten finns

 • Cykelparkering
 • Soprum
 • Lastkaj
 • Hiss
 • Fastighetsskötare

Mer beskrivning om vad som finns i fastigheten hittar du här.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer