Bonnier fastigheter

Hornsbruksgatan 28, 576 kvm kontor

Fastigheten

  Bulten 19
  Hornsbruksgatan 28
  Byggår 1966, renoveringsår 2011
  Hiss finns

Lokalen
 • Kontorslokal
 • 576 kvm
 • Plan 11
Kontaktperson

Rikard Kvist Uthyrare
rikard.kvist@bonnierfastigheter.se
073-908 33 94

Om lokalen

Hornsbruksgatan 28 - 574 kvm

Välkommen till en mycket välplanerad lokal om 574 kvm som är lämplig för ca 34 st medarbetare. Planlösningen är noga genomtänkt och har en naturlig loungeyta direkt i anslutning till entrén. Vidare är lokalen fördelad med kontorsplatser, kontorsrum, konferensrum osv mot nordöst. Medan den andra sidan utgör mera av sällskapsytor, pentry och stor privat terrass. Just den kombination har den tidigare hyresgästen lyft som någonting mycket värdefullt då de haft olika tillställningar och besök. Access till lokalen sker via hiss och man är ensam på våningsplanet. Läget i Hornstull är optimalt med absolut närhet till både kommunikationer och restauranger.

Interiöra bilder
Bulten 19

39 butiker, caféer och restauranger

På bara några år har Hornstull lyfts från ett slitet och eftersatt område till ett stadsdelscentrum av internationella mått. Det som var knutpunkten för Stockholms kollektivtrafik förr är i dag en handelsplats som myllrar av liv, med omkring 40 butiker och restauranger med uteserveringar. Här ligger också Bultens spektakulära fondbyggnad, nominerad till Årets Stockholmsbyggnad 2014. Hornstull bjuder på det perfekta affärsläget.

Omgivning

Hornstull

Hornstull är en levande mötesplats som du vill vistas i över dygnet. Här finns allt som du brukar hitta i ett vanligt centrum. Förutom butiker har Hornstull en av världens bästa barer och några av Stockholms bästa restauranger. Bergsunds strand lockar med ett folkliv som är extra livligt under helgerna då det ofta är marknader. Du har Tantolunden och det vackra promenadstråket runt Årstaviken strax intill. Såvida du inte hellre väljer turen runt Långholmen och Reimersholme. Som en före detta knutpunkt för spårvagnar och bussar erbjuder Hornstull bra kommunikationer i alla riktningar. Våra båda fastigheter har till och med var sin T-baneuppgång. Via Västerbron når du Marieberg, Smedsuddsbadet och Norr Mälarstrand, men vem behöver egentligen gå över ån efter vatten, när Hornstull bjuder på allt man behöver, när man behöver det.

I fastigheten

I fastigheten finns

 • Cykelparkering
 • Soprum
 • Lastkaj
 • Hiss
 • Fastighetsskötare

Mer beskrivning om vad som finns i fastigheten hittar du här.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer