Bonnier fastigheter

Atlasmuren 1, 1434 kvm kontor

Fastigheten

  Lokstallet 6 - Atlas Garden 
  Adress: Atlasmuren 1
  Byggår: 1882-1888, 1927 
  Garage: finns i huset
  Hiss: finns

Lokalen
 • Kontorslokal
 • 1424 kvm
 • Våningsplan 3
Kontaktperson

Stina Kullman Uthyrare
stina.kullman@bonnierfastigheter.se
070-455 72 61

Om lokalen

Atlasmuren 1 - 1434 kvm

Välkommen till en kontorslokal i toppskick på översta planet på Atlasmuren 1. Till lokalen kommer man via egen entré och med hiss direkt in i lokalen. Kontoret är totalt ca 1434 kvm på ett helt plan. 2016 renoverades hela fastigheten med bland annat ny fasad och plan 3 byggdes till som ett nytt våningsplan. Planlösningen är av blandad karaktär med öppna ytor och ett flertal mötesrum i olika storlek för optimal flexibilitet. Ytskikten är i toppskick och väl bevarade från anpassningen 2016. Med utsikt mot Karlbergskanalen och med fönster med ljusinsläpp från alla väderstreck får kontoret en ljus och trevlig atmosfär.

Interiöra bilder
Lokstallet 6

Atlasmuren 1

Atlasområdet är den lite undangömda pärlan mellan Sankt Eriksplan i norr och Torsgatan i söder. Det måste ha passat Säpo bra som ett tag drev sin hemliga verksamhet därifrån. 2016, efter att fastigheten utökats med ytterligare ett våningsplan, renoverats och fått en modernare fasad och interiör har den klivit ur anonymiteten en gång för alla. De gröna och pittoreska omgivningarna gjorde att området förr kallades Lilla Paris. Det är en tanke som vi med namnet Atlas Garden i fortsättningen gärna är med och förstärker.

Omgivning

Torsgatan

Man kan likna Sankt Eriksplan vid navet i ett hjul. Centralstationens pendeltåg, Arlanda Express, fjärrtågen och Citybanan vid Odenplan åt ena hållet. Torsgatans Flygbussar mot Bromma och Arlanda åt andra hållet. Från Sankt Eriksplan utgår också tunnelbanans gröna linje och ett stort antal innerstadsbussar i alla riktningar. Vasastan är en grön stadsdel som bjuder på rekreation och promenadstråk i alla riktningar. Närmaste granne är Vasaparken med caféer och skridskobana. Karlbergs slottspark bjuder på promenader runt kanalen och i Hagaparken/Brunnsviken finns både badvatten och båthamn. Kring Sankt Eriksplan finns flera populära och trendiga restauranger och barer. Rörstrandsgatan myllrar av caféer, små butiker, bagerier och matställen från världens alla hörn och här finns även all annan tänkbar service.

I fastigheten

I fastigheten finns

 • Cykelparkering
 • Soprum
 • Hiss
 • Fastighetsskötare
 • Parkering

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer