Bonnier fastigheter

Bonnier Fastigheter Business Center

Välkommen till Bonnier Fastigheter Business Center, ert kontor utanför kontoret.

Bonnier Fastigheter lanserar ett nytt kunderbjudande under hösten 2022. Kunderbjudandet kallar vi Bonnier Fastigheter Business Center (BFBC) och innebär att du som hyresgäst får möjlighet till en flexiblare vardag.

BFBC innebär tillgång till moderna arbetsplatser med hög standard och trevliga mötesrum i fler geografiska lägen, både i Stockholms innerstad och i Uppsala. Vi hoppas det skall underlätta er och era medarbetares vardag.

BFBC syftar främst till att erbjuda tillfälliga arbets- och mötesplatser som kompletterar det geografiska läget till er egna kontorslokal, tex en tillfällig arbetsplats i en annan stad eller annan stadsdel för dagen. Medlemskapet syftar ej till ett långsiktigt komplement av arbetsplatser till den befintliga lokalen.

Den 7 november öppnar BFBC:

  • Magasinet, Sveavägen 53, Stockholm
  • Muninhuset, Strandbodgatan 1, Uppsala

Under 2023 öppnar BFBC:

  • I Centralhuset, Stationsgatan 12, Uppsala
  • Under utredning, Bonnierhuset Torsgatan 21, Stockholm

Vid besök på BFBC anmäler ni er i receptionen och blir registrerade som besökare för att få tillgång till lokalerna. För att ha en garanterad plats bokar man mötesrum genom att maila Bfbc@bonnierfastigheter.se, men självklart går det också bra att drop in.

När du kommer till ett Bonnier Fastigheter Business Center kan du förvänta dig att mötas av:

Bemannad reception/businesscenter
Under arbetstid kl.08.00-17.00, tillgång till kontorsmaterial, laddfunktion för mobil, skrivare.

• Loungeytor
Sittplatser i fåtöljer och soffor med tillgång till eluttag.

• Arbetsplatser
Projektbord, avskärmning, kontorsstol, eluttag, minimum 6 platser.

• Samtalsrum
1–3 per anläggning och för 1–2 personer, utformad för teamsmöten och utrustad med eluttag för dator och telefon. Nyttjas kostnadsfritt och är ej bokningsbara.

• Mötesrum
För 4–6 personer bokas kostnadsfritt och kan bokas max 1 vecka i förväg. Utrustad med bildskärm och konferenshögtalare med mikrofon.

• Större konferensrum
Större mötesrum bokas och bekostas som tilläggstjänst. Utrustad med bildskärm och konferenshögtalare med mikrofon.

• Kaffe/te

• Tidningar

• Wifi 

 

Frågor och svar:

Kostnad?
Du som hyresgäst hos Bonnier Fastigheter har förmånen att nyttja detta erbjudande kostnadsfritt inom ramen för ditt hyresavtal. Bonnier Fastigheter har dock möjligheten att när som helst ändra detta erbjudande under avtalstiden.

Garanti?
Har man som hyresgäst en garanterad plats på BFBC? I dagsläget måste man boka ett mötesrum för att vara garanterad en plats på BFBC. Arbetsplatser och loungeplatser går inte att boka utan erbjuds som drop in.

Mötesrum?
Samtalsrum och mötesrum upp till 6 personer nyttjas och bokas kostnadsfritt max 1 vecka innan mötestillfället. Större mötesrum samt mötesbokningar tidigare än 1 vecka innan mötestillfället, bokas mot avgift via varje businesscenter. Här har man också möjlighet att få hjälp att beställa fika eller mat till mötet.

Gäster?
Har du som hyresgäst ett önskemål om att ta med en gäst till vårt businesscenter, ber vi er boka ett mötesrum.


Vi har egen personal i alla businesscenter och ser fram emot att träffa er och era medarbetare som väljer att nyttja våra businesscenter.
För bokning eller frågor, kontakta:

bfbc@bonnierfastigheter.se

Varmt välkomna önskar vi på Bonnier Fastigheter! 

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer