Bonnier fastigheter

Mat & dryck

Bonnier Conference Center

Hos oss står maten i centrum

Eftersom Bonnierhusets egen restaurang, Torsgatan, ligger i anslutning till konferenslokalerna är det aldrig långt till god och vällagad mat. Köket strävar alltid efter att servera närproducerad och hållbar kost, all mat lagas och bakas på plats. Vi ser till att det finns något för alla, oavsett allergier och preferenser.

Bonnier Conference Center

Var vill ni äta?

Maten kan dukas upp för er i ljusgården, men ni kan även äta i någon av Torsgatans matsalar eller barer. Ta en wrap på stående fot eller ät trerätters lyxmeny i Matsalen. Oavsett hur många ni är och vad ni vill äta, så ordnar vi det.

Bonnier Conference Center

Ta en fikapaus

Torsgatan erbjuder flera mötesplatser med olika säsongsanpassade menyer. Berätta för oss om dina idéer och funderingar kring mat och dryck på konferensen så tar vi fram ett förslag i din smak.

Bonnier Conference Center

Bokcaféet

Bokcaféet är en liten pärla där man gärna slinker in och dröjer sig kvar. Caféet är den perfekta lokalen för en lunch eller informellt möte, men fungerar lika bra för mingel och AW.

Bonnier Conference Center

Chambre séparée

Om ni vill äta en privat middag står Direktionen till förfogande. I det ombonade rummet sitter ni i avskildhet och kan ha möte eller njuta av god mat och dryck. Direktionen är alldeles lagom stort för upp till 14 personer.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer