Bonnier fastigheter

Kultur & aktiviteter

Bonniers Konsthall

Butiken

Konsthallens butik är väl värd ett besök, och brukar vara ett populärt ställe för att hämta inspiration och köpa presenter. När butiken stänger för dagen kan den enkelt förvandlas till en exklusiv festlokal för 200-300 personer.

Bonniers Konsthall

Bistron

Bistron ligger i anslutning till Butiken och kan hyras separat. Om ni vill ha den för er själva utanför ordinarie öppettider är den bokningsbar för alla typer av evenemang som kombinerar möten med mat, från frukost till fest.

Bonniers Konsthall

Möt konsten

En konstpaus är aldrig fel, en specialvisning kan planeras in i konferensen. Som sagt. Det finns inga begränsningar, bara goda idéer. Kontakta oss så tar vi fram en lösning.

Bonniers Konsthall

Specialarrangemang

En vinprovning kan vara en bra start för att lära sig mer om vin. Eller för att inleda kvällen. I Bistron finns alla möjligheter att skapa en aktivitet i er smak - vinprovning, drinkskola eller varför inte en efterrättskurs? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer