Bonnier fastigheter

Välkommen till Bonnier Conference Center

Välkommen att boka konferens i Bonnierhuset på Torsgatan 21. Hos oss kan ni boka en större konferens för upp till 250 personer, en mässa, utställning eller möteslokaler för det mindre styrelsemötet.

Allt på ett plan

I direkt anslutning till våra konferensrum ligger ljusgården, en trevlig och smakfull plats där vi serverar er lunchbuffé eller fika. Här kan du ha möten, mingel och utställningar helt efter era behov. Med allt samlat på samma plan får ni ut det mesta möjliga av er konferens och en trevlig citynära vistelse. Vi berättar gärna mer vad vi kan erbjuda.
Kontakta oss på 08-33 66 86 eller conference@bonnier.se för prisinformation och menyförslag.
Hitta till oss, Bonnier Conference Center ligger på Torsgatan 21 centralt beläget några minuters promenad från S:t Eriksplan. T-bana och SL-samt flygbussar finns runt hörnet och Cityterminalen/Centralstationen ligger på bekvämt avstånd. Parkeringsmöjligheter finns i närheten. Vi finns på plan 3 i Bonnierhuset (ingång via huvudentrén i Bonnierhuset).

Vacker miljö

I Bonnierhuset samverkar lokaler, inredning och konst i en stimulerande och annorlunda miljö, som våra gäster gärna återvänder till.

Aktiviteter

Genom våra samarbetspartners Restaurang Torsgatan och Bonniers Konsthall kan vi erbjuda ytterligare trevliga och annorlunda lokaler för det privata sällskapet, mötet eller minglet. Varför inte en guidad tur i Konsthallen, vinprovning eller drinkskola.

Andra konferensmöjligheter

Vi erbjuder även konferensmöjligheter på Sveavägen och i norra Kista.
Hösten 2018 öppnar vi en ny konferensavdelning på Sveavägen 53 där vi kan erbjuda grupper mellan 5 till 60 personer att ha sina möten.
I norra Kista på Esbogatan 11 har vi ett befintlig konferenscenter där vi erbjuder ljusa och fina lokaler för sällskap mellan 5 till 12 personer. Vi har även en hörsal med plats för 60 personer. Kontakta oss så berättar vi mer.

Bonnier Conference Center

Mat & dryck

Vår populära restaurang Torsgatan som driver Matsalen, Torget, Delikatessen och Bokcaféet har också eget bageri i Bonnierhuset. De levererar all mat och dryck till våra konferensgäster.

Bonnier Conference Center

Utställningsytor

Runt ljusgården i Bonnierhusets nedre plan ligger vår konferens. Här är den naturliga samlingspunkten för våra konferensgäster och en perfekt yta för mindre utställningar, mässor eller produktexponering. Här serverar vi frukost, lunch, tilltugg och annat för våra konferensgäster. Total utställningsyta är ca 100m2 och 10-12 utställningsbord får plats i miljön. Wifi finns i hela lokalen.