Bonnier fastigheter

Välkommen till Bonnier Conference Center

Välkommen att boka konferens i Bonnierhuset på Torsgatan 21. Hos oss kan ni boka en större konferens för upp till 250 personer, en mässa, utställning eller möteslokaler för det mindre styrelsemötet.

Allt på ett plan

I direkt anslutning till våra konferensrum ligger ljusgården, en trevlig och smakfull plats där vi serverar er lunchbuffé eller fika. Här kan du ha möten, mingel och utställningar helt efter era behov. Med allt samlat på samma plan får ni ut det mesta möjliga av er konferens och en trevlig citynära vistelse. Vi berättar gärna mer vad vi kan erbjuda.
Kontakta oss på 08-33 66 86 eller conference@bonnier.se för prisinformation och menyförslag.

Vacker miljö

I Bonnierhuset samverkar lokaler, inredning och konst i en stimulerande och annorlunda miljö, som våra gäster gärna återvänder till.

Andra konferensmöjligheter

Vi erbjuder även konferensmöjligheter på Sveavägen och i norra Kista.
Hösten 2018 öppnar vi en ny konferensavdelning på Sveavägen 53 där vi kan erbjuda grupper mellan 5 till 60 personer att ha sina möten.
I norra Kista på Esbogatan 11 har vi ett befintlig konferenscenter där vi erbjuder ljusa och fina lokaler för sällskap mellan 5 till 12 personer. Nästintill har vi en hörsal med 60 platser.
Kontakta oss så berättar vi mer.

Bonnier Conference Center

Utställningsytor

Runt ljusgården i Bonnierhusets nedre plan ligger vår konferens. Här är den naturliga samlingspunkten för våra konferensgäster och en perfekt yta för mindre utställningar, mässor eller produktexponering. Här serveras mat och dryck för våra konferensgäster. Total utställningsyta är 100m2 och 10-12 utställningsbord får plats i miljön. Wifi finns i hela lokalen.

Bonnier Conference Center

Mat & dryck

Restaurang Torsgatan som driver restaurang och eget bageri i Bonnierhuset levererar all mat och dryck till våra konferenslokaler. Genom restaurangen kan vi erbjuda ett stort urval av mat och dryck till hög kvalité och vi planerar efter era önskemål och behov.