Bonnier fastigheter

Projektledare bostad till Bonnier Fastigheter

Bonnier Fastigheter söker projektledare till affärsområde Bostad Vill du jobba i ett familjärt bolag i tillväxt med höga mål kring hållbarhet och med finansiella muskler? Har du gedigen erfarenhet från projektledning inom bostäder och vill få möjlighet att påverka? Till vårt affärsområde Bostad söker vi nu dig som vill få chans att utvecklas tillsammans med oss. Vi erbjuder både trygghet och tydlighet oavsett konjunktur och du kommer att få jobba med både nyproduktion och ROT av mycket fina bostäder. Är det dig vi letar efter?

Tjänsten
Som projektledare är du ansvarig för att leda, organisera och följa upp det löpande arbetet med tilldelade bostadsprojekt. Du deltar också aktivt i arbetet med att identifiera och arbeta med utvecklingen av kommande byggrätter som kan vara aktuella för framtida exploatering. I rollen får du driva och vara delaktig i projekt hela vägen från projektering till färdigt projekt av både nyproduktion och ROT främst i Stockholm och Uppsala. Du kommer också att arbeta med att utveckla och etablera strukturer och arbetssätt för affärsområdet i nära samarbete med affärsområdeschefen. Bonnier Fastigheter Bostad är i en uppbyggnadsfas och arbetsuppgifterna kan därför variera. Hållbarhet är av största vikt för oss och ska genomsyra hela verksamheten. Du kommer till viss del att samarbeta med kollegor inom affärsområde Kommersiella Fastigheter. Placering är på vårt fina kontor i Bonnierhuset på Torsgatan 21 i Stockholm.

Vi erbjuder
Tjänsten är ny och du får stora möjligheter att påverka. Du kommer in tidigt i affärsområdets uppbyggnad och får chans att utveckla både rollen men även bidra med idéer kring rutiner och processer. Det är en mycket bred roll med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer till ett bolag med familjär och god stämning, bra värderingar, jordnära medarbetare och en hjälpsam företagskultur. Det händer mycket hos oss, vi växer och har ett starkt varumärke med mycket nöjda kunder och medarbetare. Vi har dessutom mycket goda finanser som ger oss handlingsfrihet i vår expansion och kan därför erbjuda både trygghet och tydlighet. Vi har höga ambitioner kring våra fastigheter både gällande hållbarhet och estetik där vi bland annat satsar mycket på att skapa en premiumkänsla i och runt husen.

Din bakgrund och person
Du har akademisk utbildning eller annan eftergymnasial utbildning och minst fem års erfarenhet från projektledning inom bostäder. Du kan både projektering och produktion och har erfarenhet från ROT-projekt. Vana från att handla upp entreprenörer och från att ha budget- och kostnadsansvar är ett krav liksom att vara trygg i gällande lagar, regler och myndighetskrav inom bostadsbyggnation.

Som person är du driven, engagerad och affärsmässig. Du är strukturerad, noggrann och analytisk och har ett strategiskt tänk. Att fatta egna beslut är du van vid liksom att hantera nya, oväntade och komplexa situationer. För att trivas hos oss bör du ha ett prestigelöst förhållningssätt.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 21 november 2022. Sök här.
Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76 eller rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer