Bonnier fastigheter

Energistrateg till Bonnier Fastigheter

Vill du jobba i ett familjärt fastighetsbolag med höga ambitioner inom hållbarhet? Har du erfarenhet av att jobba på strategisk nivå med energi i fastigheter och är van att driva energiprojekt? Till en nyinrättad tjänst söker vi nu dig som brinner för energifrågor inom fastigheter och samtidigt stimuleras av att arbeta mot högt ställda krav på struktur och kvalitet. Vi har ett stort engagemang i hållbarhetsfrågan och väger in hållbarhetsaspekten i samtliga beslut. Vill du vara med oss på vår resa?

Tjänsten
Som energistrateg arbetar du för att säkra ett långsiktigt hållbart energiarbete i våra fastigheter. Du ansvarar för arbetet med energiuppföljning och energistatistik och utvecklar arbetssätt för kvalitetssäker och effektiv energiuppföljning och rapportering. Du kommer att delta i interna utvecklingsprojekt och bland annat ansvara för att krav och riktlinjer inom energiområdet är ändamålsenliga och aktuella.

Som energiansvarig arbetar du tätt tillsammans med den tekniska förvaltningen och driften och har ett nära samarbete med Chef för hållbar utveckling. Du rapporterar till Chef för fastighetsförvaltning.

Placering är på vårt fina kontor på Torsgatan i Stockholm och våra fastigheter finns i huvudsak i centrala Stockholm och i Uppsala.


Vi erbjuder
Du kommer till ett bolag med familjär och god stämning där vi hjälps åt. Tjänsten är nyinrättad och du kommer att få vara med och påverka och forma innehållet. Det händer mycket i bolaget och vi växer. Vi har ett starkt varumärke med mycket nöjda kunder och medarbetare och vi har höga ambitioner kring våra fastigheter framåt.


Din bakgrund och person
Vi ser gärna att du har utbildning som energiingenjör eller motsvarande och du har mycket goda kunskaper inom energi i fastigheter. Du har jobbat med vanligt förekommande tekniska system i kommersiella fastigheter och är van att analysera data. Vana av att driva energiprojekt och övergripande kunskap om miljöcertifiering av fastigheter är viktigt för rollen. Som person är du strategisk med långsiktigt tänk, du har god analytisk förmåga och är lösningsorienterad med ett starkt driv. Du är uthållig, prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra.


Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 30 juni 2022. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

https://properpeople.teamtailor.com/jobs/1819680-energistrateg-till-bonnier-fastigheter

Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21 eller rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer