Bonnier fastigheter

Drifttekniker till Bonnier Fastigheter

Vi söker erfaren drifttekniker till Bonnierhuset på Torsgatan 21. Vill du jobba i ett familjärt fastighetsbolag med höga ambitioner? Har du erfarenhet av att jobba med drift och skötsel av kommersiella fastigheter med modern teknik? Vi söker nu dig som brinner för teknik, har gedigen erfarenhet från fastighetsdrift och som tycker om att ligga steget före och ge god service. Är det dig vi letar efter?

Tjänsten
Som drifttekniker i Bonnierhuset på Torsgatan 21 har du ansvar för drift och skötsel av fastigheten som är på sammanlagt ca 50 000 kvm. Du ansvarar för felavhjälpande underhåll av tekniska installationer och andra viktiga funktioner inom fastigheten, energioptimering, är delaktig på byggmöten, har kontakt med entreprenörer, är delaktig i underhållsplanering mm. Till din hjälp har du en fastighetsskötare.

Fastigheten är den största i vårt bestånd och innehåller kontors-, restaurang-, konferenslokaler. För oss är det mycket viktigt att allt inom fastigheten fungerar bra för våra hyresgäster. Vi värdesätter därför en hög servicegrad med hög kvalitet och ett långsiktigt arbetssätt.

Som drifttekniker arbetar du tillsammans med den tekniska förvaltningen och med ansvarig fastighetsförvaltare för fastigheten. Du arbetsleds av ansvarig fastighetsförvaltare.

Vi erbjuder
Du kommer till ett bolag med familjär och god stämning där vi hjälps åt. Vi är en långsiktig fastighetsägare med tydlig expansionsplan och höga ambitioner som satsar på kontinuerlig utveckling av våra fastigheter oavsett konjunktur. Våra fastigheter är naturligtvis uppkopplade och försedda med modern teknik. Vi har ett starkt varumärke med mycket nöjda kunder och medarbetare.

Din bakgrund och person
Du har någon form av teknisk utbildning. Du har minst tre års arbetslivserfarenhet från kvalificerade fastighetssystem med datorbaserade styr- och övervakningssystem. Du har mycket goda kunskaper inom drift- och fastighetsteknik och mycket goda kunskaper inom värme, kyla ventilation, VA, styr & regler. Att ha körkort för bil och goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda datorkunskaper är viktigt. Det är meriterande med el-behörighet och självklart har du ett brinnande intresse för teknik.

Som person är du service minded, självgående och kvalitetsmedveten. Du är affärsmässig, har god social förmåga och är bra på att bygga bra relationer med andra.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 2 oktober 2022. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sök här. 

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76 eller rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer