Bonnier fastigheter

Bonnier Fastigheter söker Chef Marknadsområde Service

Bonnier Fastigheter söker Chef till Marknadsområde Service. Gillar du att jobba i en bred roll där du får bidra till utveckling? Vill du jobba i ett familjärt fastighetsbolag som tänker långsiktigt kring sina fastigheter och kringtjänster? Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från Soft FM, som är en skicklig ledare med vana från att driva förändring och som tycker om att leverera hög service.

Tjänsten
Som chef över Service ansvarar du för att hyresgästerna inom kommersiella fastigheter får bästa möjliga service och du har löpande dialog med såväl hyresgäster som medarbetare och leverantörer. Du säkerställer att det finns effektivitet i organisationen och att Service når upp till den kvalitetsnivå som man förutsätts leverera som ett Premium Brand.

Verksamheten omfattar tjänster till våra hyresgäster i form av konferensverksamhet, reception samt post och bud. Vi har verksamhet i flertalet av våra fastigheter i Stockholm och Uppsala. Sammanlagt ingår ca 28 medarbetare i enheten och man har i dagsläget två direktrapporterande medarbetare.

I tjänsten ingår att fortsätta utveckla koncept och organisation, att förenkla rutiner och processer och att jobba vidare på vår digitaliseringsresa.

Du rapporterar till Chef Kommersiella Fastigheter, tillika Vice VD, och placering är på vårt fina kontor i Bonnierhuset på Torsgatan 21 i Stockholm.

Vi erbjuder
Du kommer till ett bolag med familjär och god stämning där vi hjälps åt. Vi har riktigt fina hus och mycket långsiktig förvaltning. Rollen är både strategisk och operativ och du får stora möjligheter att påverka verksamheten både på kort och lång sikt. Det händer mycket hos oss och vi har ett starkt varumärke med mycket nöjda kunder och medarbetare. Vi har höga ambitioner kring våra fastigheter och kringtjänster och du får chans att föra Bonnier Fastigheter Service till 2.0!

Din bakgrund och person
Vi ser gärna att du har akademisk utbildning. Gedigen erfarenhet från Soft FM och/eller service är ett krav och du är van att leda större grupper. Du har också erfarenhet från att ha budget- och resultatansvar samt från upphandlingar och inköp. Du har förmåga att tänka strategiskt och att driva förändring i en serviceorganisation. Det är meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen eller förvaltning specifikt.

Som person är du affärsorienterad och har mycket goda ledaregenskaper med pondus och en förmåga att skapa trygghet och engagemang. Du är van att ta initiativ och jobbar proaktivt med god ordning och reda. Självklar har du servicekänsla i ryggmärgen och är bra på att skapa relationer både med våra hyresgäster och internt i bolaget. För att trivas hos oss bör du även ha ett prestigelöst förhållningssätt.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 8 februari 2023. Sök här. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21 eller rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.     

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer