Bonnier fastigheter

Stormkransen 14

Sveavägen

Stormkransen 14

Magasinet

Exakt 90 år efter förvärvet av Sveriges då största tidskriftsförlag, Åhlén & Åkerlund, uppstår Magasinet på Sveavägen 53 i ny skepnad. Där redaktionslokaler, bokbinderi och ett tryckeri en gång höll till, öppnar sig stora ytor där ett gediget arbete lagts på att skapa flexibla lösningar åt dagens kreativa företag och verksamheter. Efter en totalrenovering har den mytomspunna byggnaden omvandlats till ett toppmodernt kontorshus på ca 8000 kvadratmetrar. Många av fastighetens originaldetaljer har bevarats och ramar effektfullt in de åtta våningsplanen. På översta våningen finns tornrummet med en milsvid utsikt över Stockholms takåsar och i markplan en gemensam reception och konferensavdelning. Vid soligt väder fungerar även den trivsamma innergården som en inbjudande mötes- och samlingsplats.

Om fastigheten

Fakta

Adress:
Rådmansgatan 47, Rådmansgatan 49, Saltmätargatan 10, Sveavägen 51, Sveavägen 53

Postadress: 
113 59 Stockholm

Byggnadsår:
1924-1925

Ombyggt:
1990

Fastighetsförvaltare:
Ida Thalén
08-545 198 25

Fastighetstekniker:
Anders Axelsson
08-545 198 11

Akuta fel kvällar och helger:
Dygnet 08-18 70 00
Hiss-Craft 08-755 26 50
Stockholms vatten 08-454 25 70

I fastigheten

I fastigheten finns

  • Cykelparkering
  • Laddplats elbil
  • Reception
  • Soprum
  • Hiss
  • Fastighetsskötare
  • Parkering

Våra tjänster i fastigheten

Bonnier Service

Vi vill att våra hyresgäster ska känna sig trygga, uppskattade och omhändertagna. Därför har vi tagit fram Bonnier Service. En professionell tjänst utformad för att möta såväl nutida som framtida behov hos våra hyresgäster.

Omgivning

Sveavägen

Från Rådmansgatans tunnelbana med uppgång i samma hus som Magasinet, Sveavägen 53 når du det mesta. Även Odenplan och Citybanan några minuters promenadväg bort. Området lever från tidig morgon till sen kväll. Du har all tänkbar service som apotek, systembolag, matbutiker och gym i närheten och är omgiven av kända caféer, restauranger och hotell. På den här mer livliga delen av Sveavägen ligger Handelshögskolan i ena änden och Berghs School of Communication i den andra, vilket ger kvarteren en atmosfär av energi och nytänk, som bara förstärks av att många uppmärksammade företag inom den digitala ekonomin etablerat sina huvudkontor här.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer