Bonnier fastigheter

Stormkransen 14

Sveavägen

Stormkransen 14

Magasinet

Fastigheten kallas Magasinet och är en kontors- och butiksfastighet med en av mediasveriges mest kända adresser. Förra hyresgästen Bonnier Tidskrifter satt här i nästan 100 år. Nu är fastigheten helt nyrenoverad och fullt uthyrd till nya hyresgäster. Kvar finns ca 140 kvm på entréplan Rådmansgatan 49 där Bonnier Fastigheter önskar komplettera med en verksamhet för servering av gott kaffe med hög kvalité, frukost, lunch etc. Här har man ett naturligt flöde från Vasastan till t-bana Rådmansgatan som ligger i fastigheten.

Om fastigheten

Fakta

Adress:
Rådmansgatan 47, Rådmansgatan 49, Saltmätargatan 10, Sveavägen 51, Sveavägen 53

Postadress: 
113 59 Stockholm

Byggnadsår:
1924-1925

Ombyggt:
1990

Fastighetsförvaltare:
Nicklas Jonsson
08-545 198 26

Fastighetstekniker:
Anders Axelsson
08-545 198 11

Akuta fel kvällar och helger:
Dygnet 08-18 70 00
Hiss-Craft 08-755 26 50
Stockholms vatten 08-454 25 70

I fastigheten

I fastigheten finns

  • Cykelparkering
  • Reception
  • Soprum
  • Omklädningsrum
  • Dusch
  • Hiss
  • Fastighetsskötare
  • Parkering

Mer beskrivning om vad som finns i fastigheten hittar du här.

Våra tjänster i fastigheten

Bonnier Service

Vi vill att våra hyresgäster ska känna sig trygga, uppskattade och omhändertagna. Därför har vi tagit fram Bonnier Service. En professionell tjänst utformad för att möta såväl nutida som framtida behov hos våra hyresgäster.

Omgivning

Sveavägen

Området kring Sveavägen lever från tidig morgon till sen kväll. Du har all tänkbar service som apotek, systembolag, matbutiker och gym i närheten och är omgiven av kända caféer, restauranger och hotell. På den livliga delen av Sveavägen ligger Handelshögskolan i ena änden och Berghs School of Communication i den andra, vilket ger kvarteren en atmosfär av energi och nytänk, som bara förstärks av att många uppmärksammade företag inom den digitala ekonomin etablerat sina huvudkontor här.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer