Bonnier fastigheter

Lokstallet 6

Atlasmuren

Lokstallet 6

Atlasmuren 1

Atlasområdet är den lite undangömda pärlan mellan Sankt Eriksplan i norr och Torsgatan i söder. Det måste ha passat Säpo bra som ett tag drev sin hemliga verksamhet därifrån. 2016, efter att fastigheten utökats med ytterligare ett våningsplan, renoverats och fått en modernare fasad och interiör har den klivit ur anonymiteten en gång för alla. De gröna och pittoreska omgivningarna gjorde att området förr kallades Lilla Paris. Det är en tanke som vi med namnet Atlas Garden i fortsättningen gärna är med och förstärker.

Om fastigheten

Fakta

Adress:
Atlasmuren 1

Postadress:
121 90 Stockholm

Byggnadsår:
1972

Förvaltare:
Pia Ljungqvist
08-545 198 22

Fastighetsförvaltare:
Claes Olsson
08-545 198 27

 

I fastigheten

I fastigheten finns

  • Cykelparkering
  • Soprum
  • Hiss
  • Fastighetsskötare
  • Parkering

Våra tjänster i fastigheten

Bonnier Service

Vi vill att våra hyresgäster ska känna sig trygga, uppskattade och omhändertagna. Därför har vi tagit fram Bonnier Service. En professionell tjänst utformad för att möta såväl nutida som framtida behov hos våra hyresgäster.

Omgivning

Torsgatan

Man kan likna Sankt Eriksplan vid navet i ett hjul. Centralstationens pendeltåg, Arlanda Express, fjärrtågen och Citybanan vid Odenplan åt ena hållet. Torsgatans Flygbussar mot Bromma och Arlanda åt andra hållet. Från Sankt Eriksplan utgår också tunnelbanans gröna linje och ett stort antal innerstadsbussar i alla riktningar. Vasastan är en grön stadsdel som bjuder på rekreation och promenadstråk i alla riktningar. Närmaste granne är Vasaparken med caféer och skridskobana. Karlbergs slottspark bjuder på promenader runt kanalen och i Hagaparken/Brunnsviken finns både badvatten och båthamn. Kring Sankt Eriksplan finns flera populära och trendiga restauranger och barer. Rörstrandsgatan myllrar av caféer, små butiker, bagerier och matställen från världens alla hörn och här finns även all annan tänkbar service.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer