Bonnier fastigheter

Lokstallet 6

Atlasmuren

Lokstallet 6

Atlasmuren 1

I Atlasområdet, precis bredvid Bonnierhuset ligger fastigheten Lokstallet 6 med sina 7 300 kvm. Det var här som Atlas Copco och flera Bonnierföretag växte fram och gjorde blomstrande affärer. År 2016 var kontoren färdiga för inflyttning och Sweco Architects vision förverkligad om att förvandla en anonym byggnad till ett modernt kontorshus med utsikt över Barnhusviken åt ena hållet och charmiga Atlasområdet åt andra.

Om fastigheten

Fakta

Adress:
Atlasmuren 1

Postadress:
121 90 Stockholm

Byggnadsår:
1972

Marknadsområdeschef:
Sara Björnberg
08-545 198 19

Fastighetsförvaltare:
Claes Olsson
08-545 198 27

   

 

I fastigheten

I fastigheten finns

  • Cykelparkering
  • Reception
  • Soprum
  • Hiss
  • Fastighetsskötare
  • Parkering

Mer beskrivning om vad som finns i fastigheten hittar du här.

Våra tjänster i fastigheten

Bonnier Service

Vi vill att våra hyresgäster ska känna sig trygga, uppskattade och omhändertagna. Därför har vi tagit fram Bonnier Service. En professionell tjänst utformad för att möta såväl nutida som framtida behov hos våra hyresgäster.

Omgivning

Torsgatan

Området kring Torsgatan bjuder på allt från trevliga caféer, parker till museum. Det finns utmärkta kommunikationer med endast 10 min promenad till Centralen och tunnelbana och bussar från S:t Eriksplan som nås på 3-4 minuter. Inom fastigheten och i angränsande fastigheter finns ett stort antal garageplatser för uthyrning. I omedelbar närhet finns också ett stort antal korttidsparkeringsplatser.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer