Bonnier fastigheter

Allt du behöver idag. Och drömmer om imorgon.

Vi vill att våra hyresgäster ska känna sig trygga, uppskattade och väl omhändertagna. Bonnier Service är en professionell tjänst för att möta både nutida och framtida behov hos våra hyresgäster.

Som hyresgäst hos oss ska du aldrig behöva lägga tid på frågor som rör lokalen eller fastigheten. Det är vårt jobb och vi gör det med glädje. Därför erbjuder vi lokaler som passar er verksamhet, och en professionell service när ni väl är på plats. Behöver ni hjälp med bevakning och säkerhet? Eller drömmer ni om en egen vaktmästare som fixar allt ”som bara ska fungera”? Oavsett vad står vi till er tjänst. 

Vi erbjuder lokaler som passar er verksamhet, och en professionell service när ni väl är på plats.

Vi har en lång historia av att förvalta fastigheter och känner vår fastighetspersonal. Dessutom har vi ett brett kontaktnät av leverantörer av tjänster som våra hyresgäster kan tänkas behöva.

Vi ser fram emot att höra vad du drömmer om!

Kontakt

Kontakta Bonnier Service

Välkommen att kontakta oss för mer information om Bonnier Service och vårt tjänsteutbud.

Fullservice

Fullservicehus

I våra fullservicefastigheter kan ni ta del av tjänster som Reception, Konferens och Kontorshotell. Med Receptionsservice får era besökare professionell och trevlig besöksmottagning. Konferensservice tar hand om allt från bokning till genomförande av konferensen. På Torsgatan finns även Kontorshotell med 30 platser för frilansare, småföretag eller projektteam.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer