Bonnier fastigheter

Allt du behöver idag. Och drömmer om imorgon.

Vi vill att våra hyresgäster ska känna sig trygga, uppskattade och omhändertagna. Därför har vi tagit fram Bonnier Service. En professionell tjänst utformad för att möta såväl nutida som framtida behov hos våra hyresgäster.

Som hyresgäst ska du aldrig behöva lägga tid på frågor som rör er lokal eller fastigheter. Det är vårt jobb och vi gör det med glädje. Därför erbjuder vi inte bara lokaler som passar er verksamhet, utan även en professionell service när ni väl är på plats. Kanske behöver ni hjälp med bevakning och säkerhet? Eller drömmer ni om en egen vaktmästare som fixar alla saker ”som bara ska fungera”? Oavsett så står vi till er tjänst. 

Vi erbjuder inte bara lokaler som passar er verksamhet, utan även en professionell service när ni väl är på plats.

Vi har en lång historia av att förvalta fastigheter, vi känner vår fastighetspersonal och har ett brett kontaktnät när det kommer till leverantörer av tjänster som våra hyresgäster kan tänkas behöva. Både idag och imorgon.

Vi ser fram emot att höra vad du drömmer om. 

Kontakt

Kontakta Bonnier Service

Välkommen att kontakta oss för mer information om Bonnier Service och vårt tjänsteutbud.

Fullservice

Fullservicehus

I våra fullservicefastigheter erbjuder Bonnier Service ytterligare tjänster som Reception, Konferens och Kontorshotell. Med Receptionsservice genom Bonnier Service får era besökare professionell och trevlig besöksmottagning. Konferensservice ger er allt ni behöver från bokning till genomförande av konferensen. På Torsgatan finns även Kontorshotell med 30 platser för frilansare, småföretag eller projektteam.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer